Hur man hanterar lag i en liga

Ta reda på hur du lägger till / redigerar / tar bort eller byter ett team till en annan grupp med Playtomic Manager

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När en liga lanseras är det ibland nödvändigt att utföra någon typ av åtgärder med de lag som redan är registrerade i den: lägg till ett lag, redigera de befintliga, ta bort dem som inte vill vara med i nästa omgång eller flytta några från dem till en annan grupp. Vi förklarar hur man gör det:

Hur man lägger till ett nytt team

För att lägga till ett nytt lag i ligan måste vi trycka på knappen "Lägg till lag" och söka efter användaren med namn / e-post eller mobiltelefon. Den här knappen inaktiveras om ligan är klar.

Observera att laget alltid kommer att läggas till rundan med statusen "Nästa".

Hur man redigerar ett lag som redan är i en liga

För att redigera ett lag i ligan måste vi gå till fliken ”Grupper” och klicka på laget för att byta till någon av de registrerade spelarna. Spelare i ett lag kan inte redigeras när omgången redan är klar.

Uppdatera en lagmedlem i en ligamatch även om ligan redan har startat

Inget mer krångel om en spelare inte kan spela mer på grund av sjukdom så en ny spelare ersätter honom/henne

När du nu uppdaterar en spelare i ett lag behöver du inte uppdatera några pågående matcher som redan har skapats för framtiden, eftersom systemet kommer att göra detta automatiskt när du byter spelare.

* Påminnelse: spelade ligamatcher kommer inte att uppdateras

Hur man tar bort ett lag som redan är i en liga

För att ta bort ett lag från ligan måste vi gå till fliken "Grupper", klicka på laget och trycka på papperskorgen. Ett lag kan bara tas bort från en liga när rotationen är i "Nästa" eller "Kommande" status.

Hur man flyttar lag till en annan grupp (när runda är "kommande")

För att flytta ett team till en annan grupp (när runda är "kommande") måste du gå till fliken "Grupper" och klicka på gruppraderna för att dra det till målgruppen.

Har du någon förfrågan? Ta en titt på våra vanliga frågor om hur du hanterar en pågående liga. Om du inte hittar det du letar efter, kontakta oss via chatt.