Bokningshistorik

Ta full kontroll över uppdateringarna av en reservation

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln kommer vi att se en mycket användbar funktion, speciellt för klubbar med många anställda som arbetar tillsammans och har och göra med kunder

I Playtomic Manager kan en reservationshistorik hittas på två olika platser:

• Inom samma reservation eller offentliga matcher.

• Inom en specifik användarpanel

Från bokningshistorik

1. Klicka på en specifik bokning från kalendern.

2. Klicka på det tredje alternativet som heter bokningshistorik

Från kundhistorik

1. Klicka på kunder till vänster om huvudmenyn

2. Välj namnet på spelaren med hjälp av sökfunktionen och klicka på det

3. Den andra fliken som heter bokningshistorik hittar du tidigare, framtida och inställda reservationer

Följande information kommer att visas:

• Datum

• Tid

• Pris

• Status för reservationen

• Status för betalningen

Du kan också trycka på en knapp som heter: mer information, till höger, där du kan se alla ändringar som nyligen gjorts:

Om du klickar på “se i kalendern” kommer du att omdirigeras till den specifika dagen då matchen spelades eller kommer att spelas: