Activiteiten: lessen, toernooien, competities en wedstrijden
Lessen
Nieuw in Playtomic Manager: Kids Academy🚀👨‍👩‍👧‍👦
Nieuw in Playtomic Manager: Kids Academy🚀👨‍👩‍👧‍👦
Rosa avatar
Geschreven door Rosa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We zijn verheugd om een opwindende verbetering aan te kondigen die je ervaring met Playtomic Manager zal revolutioneren: de Kids Academy.

De nieuwe sectie genaamd "Familieleden", onder een klantprofiel, biedt je de mogelijkheid om kinderen toe te voegen aan je Academy-cursussen en deze te koppelen aan hun ouders voor inschrijving, betalingsbeheer en nog veel meer.

Het creëren van een nieuw familielid

Ga naar het klantprofiel vanuit het hoofdmenu Klanten, klik op de geselecteerde klant en er zal een nieuw venster openen met een vierde optie genaamd "Familieleden":

• Klik op de blauwe knop "Familielid toevoegen":

• Typ handmatig de naam van het nieuwe familielid (het is aan te raden om hun leeftijd toe te voegen). Vergeet niet op "Opslaan" te klikken wanneer je klaar bent om de wijzigingen op te slaan:

💡 Er wordt geen klantprofiel aangemaakt wanneer je een nieuw familielid toevoegt. Je moet zoeken op naam van het hoofdlid van het gezin om de informatie te vinden.

Inschrijven voor cursussen

Nadat het nieuwe familielid is ingesteld, kun je hem/haar inschrijven voor een cursus.

• Ga naar het hoofdmenu Academy, klik op Cursussen en vervolgens op de gekozen cursus.

• Klik op Deelnemers en vervolgens op de blauwe knop "Deelnemer toevoegen".

BELANGRIJK: zoek naar de naam van het hoofdgebruiker. Wanneer gevonden, selecteer hem/haar en vink vervolgens de optie genaamd "Voeg een familielid toe" ✔️ aan. Kies ten slotte het specifieke familielid:

• Klik op Opslaan om de aangebrachte wijzigingen te behouden!

Betalingsbeheer vanuit de app (alleen spelers)

Voor cursussen met een optie voor maandelijkse terugkerende betalingen kan de hoofdgebruiker betalingen voor familielidmaatschappen regelen via de app. Echter, cursussen met eenmalige betalingen kunnen niet via de app worden verwerkt.

Binnen de app kan de hoofdgebruiker cursussen en cursuslessen controleren. Deze informatie is toegankelijk in het gedeelte "Klassen - Mijn klassen", waar een filter het weergeven van alleen cursussen mogelijk maakt.

Betalingsbeheer vanuit Playtomic Manager (alleen clubs)

In elke cursus kun je zien of de inschrijving van dit nieuwe familielid is betaald of niet:

Maar onthoud dat alle betalingsinformatie is geregistreerd en gekoppeld aan de hoofdklant, die verantwoordelijk is voor de financiële aspecten. Dit zorgt voor een duidelijk en georganiseerd betalingsproces, met de mogelijkheid om de betalingsgeschiedenis te bekijken via de betalingslijst: