CURSUSSEN - FAQ's
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Kunnen spelers via de app de hele cursus volgen?

Ja, ze kunnen zich inschrijven voor de hele cursus. Het inschrijfgeld moet online worden betaald.

• Kunnen spelers deelnemen aan een specifieke klas in plaats van de hele cursus?

Ja, ze kunnen deelnemen aan een enkele klas van een cursus. Het inschrijfgeld moet online worden betaald.

• Kunnen spelers deelnemen aan een cursus of een klas met de optie "betalen op de club"?

Nee, als je je plek online boekt moet je betalen via de app om je plek te reserveren.

• Welke betalingsmogelijkheden zijn er om een cursus of een cursusinschrijving te betalen?

Deze betaalmethoden zijn configureerbaar in onze backoffice tool en hebben elk een sectie om Betaalmethoden te definiëren. Neem contact op met het Support Team via chat als je meer hulp nodig hebt bij het activeren van nieuwe betaalmethoden.

• Kunnen spelers de Club Wallet gebruiken om een cursus of cursusklas te betalen?

Ja, het is belangrijk dat je de instellingen van jouw Club-portemonnee bijwerkt als je dit wilt toestaan. De Club geld portemonnee (standaard) heeft cursussen die standaard worden toegestaan.

• Is er een deadline om deel te nemen aan een cursus via de app?

Spelers kunnen zich alleen inschrijven in de app tot het einde van de cursus. De prijs is niet pro rata, dit betekent dat de gebruikers het volledige door jouw Club vastgestelde bedrag betalen alsof ze vanaf het begin van de cursus meedoen.

• Worden aangepaste prijzen per gebruikerscategorie toegepast?

Nee, spelers moeten worden ingeschreven via de manager waar de Club de inschrijvingsprijs handmatig kan wijzigen wanneer de speler aan de cursus wordt toegevoegd.

• Kunnen spelers hun inschrijving annuleren vanuit de app (voor een cursus of les)?

Ja, dat kunnen ze ALLEEN als ze de startdatum niet hebben overschreden. Na de startdatum is het de manager die de speler handmatig van de baan moet verwijderen en een handmatige terugbetaling moet doen.

• Als een speler zichzelf uitschrijft, wordt het geld dan terugbetaald?

Ja, als de gebruikers zich voor de startdatum uitschrijven, wordt het geld automatisch terugbetaald.

• Als een clubmanager een speler in een cursus toevoegt als hangende betaling, kan de gebruiker dit bedrag dan via de app betalen?

Nee, de gebruiker moet bij de receptie betalen en de clubmanager moet het als betaald markeren.

• Kunnen spelers hun cursussen of cursusklassen controleren vanuit de app?

Ja, gebruikers die zijn ingeschreven in een cursus of cursusklas kunnen hun activiteiten zien vanuit de app in het onderdeel Academie - Mijn academie. Zij kunnen de verschillende filteropties gebruiken om hun cursussen of klassen te krijgen.

• Kunnen spelers andere gebruikers in een cursus toevoegen?

Nee, dezelfde gebruiker die is ingelogd in de app is dezelfde gebruiker die is ingeschreven in de cursus.

• Kunnen spelers contact opnemen met de coach?

Er is geen specifiek kanaal om met de coach door de cursus te praten, maar als de coach is gedefinieerd voor de cursus, kun je op het profiel van de coach klikken en een chat openen. Het is niet bedoeld voor gebruik in cursussen, maar de optie bestaat wel.

• Kan een speler die is ingeschreven voor een cursus, zichzelf uitschrijven voor één enkele klas van die cursus?

Nee, als een speler is ingeschreven voor de hele cursus, is de clubmanager de enige die hem kan verwijderen voor een enkele les.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Neem contact met ons opvia chat en wij zullen je helpen met jouw twijfels.