Notities van de release in oktober in Playtomic Manager
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1️⃣ Kleuraanpassing

We introduceren nieuwe aanpasbare kleuropties voor uw schema, waardoor u de mogelijkheid heeft om de uitstraling ervan aan te passen aan uw stijl en voorkeuren, wat de visuele aantrekkingskracht en gebruiksvriendelijkheid verbetert.

[animate output image]

2️⃣ Gemakkelijk gedetailleerde informatie bekijken over nieuwe reserveringen in één oogopslag

Bij elke reservering vindt u een kleurcode en pictogrammen die bezette tijdsblokken in het schema vertegenwoordigen, samen met de reserveringstitel, start- en eindtijden, een zwart symbool voor onbetaalde of gedeeltelijk betaalde status, een zwart punt voor notities, en een foto van de coach voor bepaalde lessen; aanvullende informatie zoals het reserveringstype, de evenementnaam (voor terugkerende reserveringen), de aanwezigheid van de coach, de deelnemersgegevens, de betalingsstatus, en een gestreepte achtergrond voor onbetaalde of gedeeltelijk betaalde reserveringen is beschikbaar via zweven.

[animate output image]

3️⃣ Winkelmodule (niet beschikbaar bij het Basisplan) - BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Producten & Verkoop Pionier: Het opzetten en organiseren van producten volgens vooraf gedefinieerde categorieën is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vereenvoudig on-site verkopen met behulp van het Verkoop-tabblad, volg verkopen en krijg moeiteloos toegang tot verkoopgeschiedenis.

4️⃣ Automatische Prijsberekening voor Terugkerende Series

De app biedt nu een automatische prijsberekeningsfunctie bij het maken van reserveringen, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele extra diensten of functies die u selecteert. U heeft ook de mogelijkheid om betalingen te splitsen, wat het delen van kosten met vrienden of collega's handiger maakt.

5️⃣ Maandelijkse Cursussen via de App

Met de nieuwe verbetering kunt u nu cursussen met maandelijkse terugkerende betaling instellen en deze via de app aanbieden voor directe inschrijving en automatische betaling.

Op deze manier zorgt u ervoor dat er geen maandelijkse schulden meer zijn voor de academie, omdat het systeem de betalingen elke maand automatiseert.

[animate output image]

6️⃣ Sta spelers toe om zich vanuit de app af te melden voor een cursus

Standaard staat deze optie uitgeschakeld. Er is echter een nieuwe functie in de Academy waarmee beheerders deze kunnen inschakelen, waardoor spelers de mogelijkheid krijgen om zich vanuit de app af te melden, met de optie om van tevoren een specifieke tijd in te stellen.

Bovendien zal wanneer een speler zich online afmeldt, dit een melding aan de coach activeren, en de club heeft ook de optie om meldingen voor de beheerder te activeren, indien gewenst.

[animate output image]

7️⃣ Voeg Mijn Partner Toe (App)

Spelers kunnen nu hun ervaring verbeteren door hun partner of vriend in hun boekingen op te nemen via de functie "Voeg Mijn Partner Toe". Hierdoor kunnen beide individuen samen van de voordelen van onze diensten genieten.