Notities van de November-release in Playtomic Manager
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1️⃣ Sta spelers toe om zich vanuit de app uit te schrijven voor hun cursus

Maak het voor gebruikers mogelijk om moeiteloos hun cursusinschrijving in de app te annuleren

Met slechts een paar klikken vergemakkelijken we het handig annuleren van een cursusinschrijving voor spelers via onze gebruiksvriendelijke app, waardoor u tijd vrijmaakt voor andere essentiële taken.

🌍 Binnenkort wereldwijd beschikbaar... 🌍

2️⃣ Aanpasbare prijzen voor cursussen

Stel aangepaste cursuskosten in op basis van gebruikerscategorieën en lidmaatschappen

Ons systeem stelt u in staat om prijzen tijdens de cursuscreatie eenvoudig te beheren, met twee eenvoudige opties:

• Automatisch: prijzen worden berekend op basis van de gebruikerscategorie of het lidmaatschap, en wijzigingen worden automatisch aangepast wanneer de categorie van de gebruiker verandert.

• Handmatig: geeft u de vrijheid om zelf prijzen in te stellen en facturen indien nodig aan te passen.

3️⃣ Verkoop lidmaatschappen vanuit de app

Beheer eenvoudig alles wat met uw LEDEN te maken heeft vanuit uw Playtomic Manager

U zult volledige en probleemloze controle hebben, waardoor u registraties en betalingen efficiënter kunt afhandelen. Vergeet het volgende:

• Het handmatig afhandelen van betalingen

• Uren besteden aan het controleren van betalingen en registraties

• Omgaan met onbetaalde kosten

• Omgaan met terugbetalingen van lidmaatschapsgeld

• Het achtervolgen van schuldenaren

4️⃣ Nieuw winkel-tabblad en kortingen

Ontworpen om bij te houden welke producten u verkoopt in uw Club

• Organiseer producten in categorieën en subcategorieën voor een betere organisatie.

• Bekijk de verkopen die zijn geregistreerd in de geschiedenis.

• Beheer de verkoop van producten ter plaatse, waarbij flexibiliteit wordt geboden wat betreft betaalmethoden en de mogelijkheid om eerdere transacties te controleren en terug te betalen.

• Pas kortingen toe op producten die aan het winkelwagentje zijn toegevoegd.