Activiteiten: lessen, toernooien, competities en wedstrijden
Wedstrijden
Hoe configureert u de Playtomic openbare wedstrijden op uw club
Hoe configureert u de Playtomic openbare wedstrijden op uw club

Meer wedstrijden, meer inkomsten voor uw club!

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Playtomic, is de wedstrijd wereld ontworpen en geïmplementeerd om uw club winstgevender te maken en spelers een gemakkelijke, comfortabele en leuke spel ervaring te geven.

Elke gebruiker zal altijd in staat zijn om nieuwe spelers te vinden voor hun wedstrijden en de mogelijkheid om hun niveau te verhogen binnen de club ranking of de Playtomic World Ranking.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken:

🎾 Wedstrijden worden automatisch gegenereerd en gelanceerd door Playtomic op alle beschikbare slots van het Club Schema. U hoeft deze wedstrijden niet actief aan te maken (of te "starten") omdat deze actie volledig en onafhankelijk wordt uitgevoerd door Playtomic Manager. U hoeft alleen maar Wedstrijden in uw Club te activeren:

1. Open Playtomic Manager en klik op "Wedstrijd instellingen configureren".

2. Daar kunt u de knop voor Padel of Tennis activeren en kiezen tussen

"Alleen dubbel" of "Enkel & Dubbel" banen die u wilt activeren.

3. Stel het beginniveau in wanneer de eerste speler aan de wedstrijd begint. (Begin- en eindniveau van de wedstrijd)

4. Klik op de "Opslaan" knop

🎾 Uw enige taak is om te helpen de wedstrijden te vullen door de link van de wedstrijd te delen in de chat of sociale media. Spelers kunnen ook matches delen op social media en zo makkelijk andere spelers vinden. Bekijk hier hoe u de link van een wedstrijd kunt delen

🎾 Om zich in te schrijven voor wedstrijden, moeten de spelers hun inschrijvingsgeld online betalen (met kaart of met Wallet), zoniet zal hun inschrijving niet bevestigd worden. Zo kunnen de manager en alle spelers verzekerd zijn van hun daadwerkelijke aanwezigheid. Spelers kunnen gebruik maken van gedeelde of enkelvoudige betaling bij wedstrijden. Om hier meer over te weten, klik hier

🎾 Als een wedstrijd niet op tijd wordt voltooid of als de speler besluit zich terug te trekken uit de wedstrijd, krijgt hij/zij onmiddellijk het bedrag terugbetaald dat hij/zij eerder online heeft betaald. Om te zien hoe het annuleringssysteem werkt klik hier

🎾 Bij elke wedstrijd is er een chatruimte waar spelers en managers met elkaar kunnen praten en vrijelijk berichten kunnen uitwisselen. Klik hier om meer te zien over deze functie

🎾 Een speler kan kiezen tussen competitieve en vriendschappelijke wedstrijden. De spelers kunnen het resultaat toevoegen wanneer de wedstrijd eindigt. De betrouwbaarheid van het niveau zal toenemen dankzij de resultaten, maar het zal alleen worden veranderd in competitieve wedstrijden. Bekijk de verschillen tussen beide op dit artikel

🎾 Het wedstrijdniveau is dynamisch. Het wordt ingesteld op basis van de eerste speler die zich aanmeldt. (- 0.25 / + 0.75). Maar als een speler niet aan het niveau voldoet, kan hij tóch een plaats in de wedstrijd aanvragen. Als slechts 1 persoon het verzoek afwijst, zal dat genoeg zijn om niet mee te kunnen doen aan de wedstrijd (dit gebeurt anoniem). Om meer informatie te zien klik hier

🎾 Wanneer spelers lid worden van Playtomic, moeten ze een eerste vragenlijst invullen, wanneer dit gedaan is zal er automatisch een level aan hen worden toegewezen. Alleen door wedstrijden te spelen kunnen ze omhoog of omlaag gaan in hun level. Bovendien, als ze denken dat het erg ver van de echte waarde is, kunnen ze contact met ons opnemen via Help Center en kunnen we het handmatig veranderen (alleen laag). Om te zien hoe het Playtomic algoritme werkt

Als manager heeft u volledige controle over een aantal extra acties met betrekking tot Wedstrijden, zie een overzicht hieronder: