Klanten toevoegen/wijzigen/verwijderen

Het belang van het creëren van een loyale klantenbasis benadrukken

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Playtomic Manager is zorgvuldig ontworpen om de activiteiten van sportclubs te stroomlijnen en biedt aanzienlijke tijdbesparende voordelen door het efficiënte beheer van de klantensectie.

Acties in het gedeelte voor klanten

In dit gedeelte kan de club de volgende belangrijke acties uitvoeren:

1. Nieuwe klanten toevoegen

Eenmaal geregistreerd kunnen klanten worden gebruikt om zowel bestaande als nieuwe reserveringen te maken.

2. Terugkerende reserveringen maken

Stel moeiteloos terugkerende reserveringen in om het boekingsproces te stroomlijnen.

3. Clubportefeuilles beheren

Stel gebruikers in staat om online betalingen te doen met het beheer van Club-wallets.

4. Categorieën met korting maken

Verbeter de gebruikerservaring door categorieën met speciale prijzen in te stellen.

5. Gebruikers importeren uit bestaande databases

Integreer naadloos gebruikers uit je huidige database met behulp van een csv-bestand.

Een klant toevoegen

Volg deze eenvoudige stappen om je eerste klant toe te voegen in Playtomic Manager:

1. Klik op "Klanten" in het verticale menu aan de linkerkant.

2. Klik op de blauwe knop met het label "+ Nieuwe klant".

3. Vul alle vereiste gegevens in en klik vervolgens op "Opslaan". Volledige naam, e-mail, telefoon, geslacht en land zijn verplichte velden voor registratie.

⚠️ Belangrijk: Als een klant al is geregistreerd als een geverifieerde gebruiker op Playtomic, zorg er dan voor dat alle ingevoerde informatie precies overeenkomt met hun profiel om een 403-fout te voorkomen.

Een klant bewerken

Om informatie over een specifieke gebruiker te bewerken, klik je op zijn volledige naam in de lijst die beschikbaar is in het gedeelte Klanten. Er wordt een nieuw venster geopend waarin je specifieke informatie kunt wijzigen (met uitzondering van geverifieerde gebruikers).

In het gebruikerspaneel heb je ook toegang tot:

• Reserveringsgeschiedenis van de gebruiker

• Portemonnees: een overzicht van het saldo van de portemonnee van de Club en recente transacties

Een klant verwijderen

Om een specifieke klant te verwijderen, klik je op zijn volledige naam in de eerste kolom van de lijst. Selecteer vervolgens het grijze mandje rechtsboven in het scherm.