Extra Producten

Nu kunt u meer verkopen bij elke reservering of wedstrijd!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De nieuwe update van de Playtomic App brengt een van de meest gevraagde features: de mogelijkheid om 'Extra's' toe te voegen in het proces van het boeken van een baan of wanneer een speler zich aansluit bij een Match.

De 'Extra's' kunnen bestaan uit de huur van een racket of de verkoop van een blikje ballen, grips of een flesje water. Spelers hebben de mogelijkheid om deze toe te voegen aan hun privé-boeking of wedstrijd op het voorbetalingsscherm. Hiermee kunt u als club uw productverkoop verhogen met een goede marge!

De extra's in uw club instellen

Als manager moet u deze optie aanzetten om het te laten zien in de Playtomic App.

We hebben een nieuwe optie gemaakt in het hoofdmenu genaamd 'Extra's'.

1. Klik op Instellingen > Extra's > Nieuwe Extra en markeer de opties die aan de speler getoond zullen worden. Klik op ¨extra's toevoegen¨, vul de gewenste data in en sla de wijzigingen op door op Extra's toevoegen te klikken:

De speler kan de "Extra's" die bij een reservering of wedstrijd horen niet annuleren. Hij moet de reservering annuleren of zijn plaats uit het spel verwijderen, inclusief de extra's.

Om een extra te bewerken of te verwijderen, klikt u op de drie puntjes naast het artikel:

Hoe weet ik of een speler een extra heeft toegevoegd?

Dit zal het scherm zijn dat de speler te zien krijgt wanneer hij/zij een 'Extra' aan zijn/haar reservering of wedstrijd wil toevoegen. De app zal hem/haar informeren als een andere speler al een extra heeft gekocht.

Als u wilt weten of een speler een 'extra' aan de reservering heeft toegevoegd, gaat u naar de reservering en ziet u de toegevoegde 'extra's' onder de naam van de speler: