Club
Communicatie en meldingen

Hoe kunt u gemakkelijk handige informatie verstrekken aan uw klanten

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze sectie zien we alle mogelijkheden die Playtomic Manager biedt om communicatie aan uw klanten te sturen:

• Bericht voor de open wedstrijdregistratie

• Bevestiging van reservering

• Communicatietaal

Bericht voor de open wedstrijdregistratie

Het onderstaande bericht wordt ontvangen wanneer een speler zich aansluit bij een openbare wedstrijd. Het is belangrijk om te onthouden dat spelers op verschillende locaties kunnen spelen, dus het is essentieel dat u nuttige informatie over de club kunt geven, bijvoorbeeld: parkeerinformatie, kleedkamers of extra aangeboden diensten (bijv. racketverhuur).

Om dit bericht te maken, gaat u naar Instellingen > Club > Communicatie:

*Klik op een punt in het witte vak om het bericht te wijzigen

⚠️ Vergeet niet om op de knop 'Wijzigingen Opslaan' onderaan de pagina te klikken om alle aanpassingen niet te verliezen.

Bevestiging van reservering e-mail

Het lijkt erg op het bericht dat we zojuist hebben besproken, maar in dit geval wordt het bericht getoond nadat een klant een online reservering heeft gemaakt. Elke club heeft de mogelijkheid om een bepaald bericht in te stellen voor een specifieke baan.

• Klik op de New Court (nieuwe baan) Selectie

• Klik op de naam van de baan of op het item ¨alle banen¨, er verschijnt een vakje met de naam reserveringsmail bevestiging

• Als u een bericht wilt verwijderen, klikt u op de naam en vervolgens op het grijze mandje rechts onderaan het scherm.

Communicatietaal

In dit laatste onderdeel kunt u de taal van de communicatie aanpassen aan de spelers die de twee hierboven uitgelegde berichten hebben ontvangen. Vergeet niet dat de e-mail die de speler ontvangt informatie bevat die automatisch wordt ingevuld, bijvoorbeeld: naam, datum en uur van de wedstrijd, locatie, betalings informatie, etc. (om hen een samenvatting van de boeking te geven).

U kunt momenteel negen verschillende opties kiezen, waaronder Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.

⚠️ Vergeet niet om op de groene knop 'Wijzigingen Opslaan' onderaan de pagina te klikken om alle aanpassingen niet te verliezen.