De Playtomic Display:

Wat is het en hoe vind u de URL link

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is het Playtomic Display?

Het is een publieke URL waar de clubs hun tijdschema kunnen tonen zodat de gebruikers "on the go" kunnen vinden waar ze spelen (zonder naar de frontdesk te gaan). Ze zullen ook kunnen zien wie het eerst gespeeld heeft en ook wie de rest van de spelers zijn die op hetzelfde moment spelen.

Het scherm zal automatisch samen met de tijd mee naar beneden scrollen zodat het altijd de huidige baanbezetting zal weergeven:

Om de gebruiker te helpen zichzelf te vinden en hem te laten weten wanneer het juiste moment is om naar de baan te gaan, tonen we een "Go to court"-waarschuwing in de reserveringen die in de komende 15 minuten beginnen. We houden deze waarschuwing ook tot 10 minuten na het begin van de reservering voor degenen die te laat zijn ;)

Waar kunt u de URL verkrijgen?

In deze eerste fase van de ontwikkeling wordt de URL opgebouwd door de volgende logica: https://display.playtomic.io/ >>> + club UID die bovenaan in de zoekbalk te vinden is

Hoeveel banen worden er op het scherm getoond?

Standaard toont het scherm 4-5 velden tegelijk, waarbij het om de paar seconden roteert tussen alle velden.

We hebben echter de mogelijkheid geactiveerd om een vast aantal velden weer te geven. Om deze functie te gebruiken hoeft u alleen maar toe te voegen:

?court_number=10 >> (aantal banen)

De clubeigenaars kunnen de banen in de weergave ook filteren op soort sport

&sports=PADEL >> (sport ID)

Welke boekingen worden getoond in het scherm?

Op dit moment tonen we ALLEEN de boekingen die in Playtomic App/Web zijn gemaakt door de gebruikers. Wanneer er een boeking is die handmatig door de club is gemaakt, zal het display "privé boeking" tonen.

Welke gebruikers worden getoond in het scherm?

Wij geloven dat data de sleutel is voor de meest succesvolle managers, daarom moedigen wij altijd alle clubeigenaren aan om hun spelers te vragen om toe te voegen met wie ze elke wedstrijd spelen.

De Playtomic Display toont de foto's en namen van alle spelers die zijn toegevoegd in de boeking. Als de gebruiker die de boeking heeft gemaakt de rest van de spelers niet heeft toegevoegd, zullen ze worden weergegeven als "Gast".

U hoeft zich geen zorgen te maken over de GDPR, we hebben het al overwogen en het is opgenomen in onze wettelijke voorwaarden die elke gebruiker heeft aanvaard

Welk formaat TV moet ik gebruiken?

Wij gaan uit van een optimale grootte van 42 inch TV en groter. Alles hangt af van waar u de TV installeert en hoe ver de gebruikers zullen staan terwijl ze hem bekijken.

Wedstrijd score

Zodra de wedstrijd is gespeeld, kunnen de gebruikers de score uploaden in de app. Door het uploaden van de score zal het niveau van elke speler veranderen.

Playtomic Display toont de score van de afgelopen wedstrijden

Binnenkort zullen we de "club ranking" lanceren en het uploaden van de score zal cruciaal zijn voor de meest competitieve spelers.

Top spelers

Aan de rechterkant van het scherm hebben we de "Top spelers" van de club toegevoegd. Dit zijn de gebruikers die in de afgelopen 30 dagen vaker in uw club hebben gespeeld. Deze informatie wordt automatisch ververst