Prijzen
Hoe prijzen visualiseren

Bekijk uw prijzen via meerdere visualisaties

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw huidige prijzen te controleren, ga naar Instellingen in het zijmenu van Playtomic Manager en klik dan op Prijzen.

Voor snelle toegang tot prijzen, klik op de knop hieronder:

In deze de sectie, zijn er twee visualisatie opties beschikbaar voor Managers:

• De kalenderweergave, weergegeven volgens de eerder verrekende prijzen. Klik op deze link om te zien hoe u een prijs aanmaakt of wijzigt.

Op deze pagina kunnen we de weergave aanpassen aan de hand van meerdere filters en knoppen die hieronder klikken:

De eerste filter van links, laat ons toe de algemene prijs te zien (Default) of deze gekoppeld aan specifieke categorieën.

Verder kunnen we kiezen tussen het zien van alle prijzen, normale of tijdelijke prijzen (om te zien wat een tijdelijke prijs is, ga naar deze link)

We kunnen ook kiezen of we een visualisatie per week willen of dat we liever een visualisatie per baan willen.

Als we de tweede optie kiezen, krijgen we een scherm te zien dat lijkt op het bovenstaande.

Met de twee knoppen kan de manager een specifieke week of baan selecteren.

⚠️ Als u eerder de baanweergave hebt geselecteerd, wordt het laatste vakje niet weergegeven.

• De prijslijstweergave: u kunt deze optie openen door te klikken op het volgende item, rechts onder de titel:

Een lijst van alle prijzen van de club, gebaseerd op chronologische volgorde van aanmaak, zal getoond worden. Hier vindt u een duidelijke aanduiding en een overzicht van het tijdsverloop, de weekdagen, de prijs, de banen en de datum (indien tijdelijk, anders verschijnt het teken N/A- niet van toepassing).