Instellen van de reserveringen na middernacht
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat uw klanten na middernacht kunnen boeken, zult u er eerst voor moeten zorgen dat de sluitingstijd van uw club goed is ingesteld:

Hiervoor dient u de volgende stappen te volgen:

• Ga naar Instellingen > Venue en stel de sluitingstijd in

• Klik op 'Wijzigingen opslaan' onderaan de pagina

• Dezelfde wijziging moet worden gedaan met de openingstijden vanuit Instellingen > Kalender

Zodra u deze informatie hebt geverifieerd, klikt u op de sectie 'Prijzen' onder 'Instellingen'. Om de uren na middernacht in te stellen, zult u een nieuwe prijsbereik dienen aan te maken. In feite leest het systeem de roosters na 00:00 met blokken van 90 minuten niet correct, dus raden wij aan meerdere prijsbereiken zonder blokken aan te maken (vrij of flexibel, waardoor niet-boekbare ruimten mogelijk zijn) om verder te gaan met de planning.

🚨 In het algemeen, indien u uw klanten wilt toestaan om ook te boeken in tijdsblokken tussen opeenvolgende dagen (bijvoorbeeld van 23:00 tot 0:30 of van 23:30 tot 1:00) dient u de volgende stappen te volgen:

Reserveringen tussen 23.00 uur en 0.30 uur

1. Maak een prijs met een "vaste (Fixed)" boekingsregel tot 23:00 uur

2. Creëer een prijs met een "flexibel, niet-boekbare plaatsen toestaan" boekingsregel van 23.00 uur tot 0.00 uur

3. Creëer een prijs met een boekingsregel "flexibel, niet-boekbare plaatsen toestaan" van 0.00 uur tot de werkelijke sluitingstijd

Reserveringen tussen 23.30 uur en 01.00 uur

1. Maak een prijs aan met de boekingsregel "vast (Fixed)" tot 23.30 uur

2. Creëer een prijs met de boekingsregel "flexibel, niet-boekbare plaatsen toestaan" van 23.30 uur tot 0.00 uur

3. Creëer een prijs met de boekingsregel "flexibel, niet-boekbare plaatsen toestaan" van 0.00 tot de werkelijke sluitingstijd

Hieronder zien we een voorbeeld van de correcte tijden na 00:00 uur:

Wat de kalenderweergave betreft, zal de reservering op beide dagen zichtbaar zijn zoals hieronder te zien op 23:00 uur:

En om 00:00 uur: