Prijzen
Prijzen toevoegen/bewerken

Hoe jouw baanprijzen configureren (gebaseerd op de tijd en de datum)

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Optimaliseer je prijzen met Playtomic Manager

Maak eenvoudig prijzen op maat voor specifieke dagen, uren, banen en gebruikers met Playtomic Manager.

Zonder de juiste configuratie kunnen gebruikers een ontmoedigende melding krijgen: "Je kunt niet boeken op de geselecteerde datum." Zorg ervoor dat je Club schittert op de app en website.

Pas je prijzen aan

Neem het heft in handen in het speciale gedeelte Prijzen. Navigeer naar Instellingen in het menu aan de linkerkant en selecteer vervolgens Prijzen.

Een nieuwe prijs toevoegen - Stap voor stap

1. Ga naar Instellingen en navigeer naar het gedeelte Prijzen.

2. Zoek naar een kleine blauwe knop aan de rechterkant met het label "Nieuwe prijs". Klik erop om een nieuw gespreksvenster te openen.

New price button

Kies de banen

• Pas dezelfde prijs toe op alle velden met "Toepassen op de hele locatie".

• Selecteer specifieke banen in het vervolgkeuzemenu voor prijzen op maat.

Tarieven voor enkele en dubbele banen

Activeer deze optie voor verschillende prijzen voor enkele en dubbele banen. De subsectie Prijzen past zich dienovereenkomstig aan.

Reserveringsregels

Raadpleeg dit artikel voor een uitgebreide uitleg.

Prijzen instellen voor specifieke speelperiodes

Selecteer speelperiodes (60, 90 of 120 minuten) en voer de bijbehorende prijzen in.

Datum en tijd aanpassen

Definieer toepasselijke tijdbereiken en dagen van de week.

Dit is een perfect hulpmiddel om je prijzen aan te passen op basis van piekmomenten en terugkerende klanten.

Vergeet niet op te slaan

Vergeet niet om op de blauwe knop "Opslaan" te klikken nadat je wijzigingen hebt aangebracht om alle configuraties te behouden.

Prijzen bewerken

De prijs van je product of dienst bewerken is een fluitje van een cent! Volg deze eenvoudige stappen om de prijs van je courts bij te werken.

1. Klik op een specifieke sleuf in het schema of in een rij van de prijslijst.

2. Er verschijnt een nieuw venster met de titel "Prijs bewerken" waarin je details zoals prijs, datum en tijd kunt wijzigen.

Jouw wijzigingen opslaan

Klik op "Opslaan" om de bewerkingen die je hebt gemaakt toe te passen.