Getimede prijzen

Hoe kunt u uw prijzen aanpassen aan het seizoen en de daarbij horende tijden

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het derde onderwerp dat binnen de configuratie van de prijsstelling moet worden behandeld is het concept van de "Timed price".

Een getimede prijs kan een oplossing zijn voor de zomer- of vakantieperiodes wanneer een korting kan worden gebruikt als een stimulans om meer reserveringen aan te trekken. Of bijvoorbeeld, als uw Club gevestigd is in een gebied met veel toerisme, kunt u profiteren van stijgende prijzen tijdens het hoogseizoen om u aan te passen aan de toenemende vraag.

1. Ga naar Instellingen > Prijzen en selecteer op +Nieuwe prijs.

2. Bij het aanmaken van de nieuwe prijs, selecteer de optie getimede prijs om deze functionaliteit in te schakelen. Het systeem zal u vragen om drie nieuwe velden in te vullen zoals: de naam van de tijdelijke prijs (bijv. Zomer prijs), de start en de eind datum:

3. De andere velden in het pop out venster moeten worden ingevuld zoals in het vorige artikel.

Wanneer u een getimede prijs instelt, verschijnt deze in de Prijslijst samen met de normale prijzen. Getimede prijzen kunnen ook worden ingesteld voor specifieke dagen van de week of banen binnen de club, net zoals bij normale prijzen.