Kesäkuun uudet ominaisuudet Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

Jäsenyyden peruutus Playtomic Managerissa

Hallinnoi jäsenyyksiä Stripe-tililtä helposti yhdellä klikkauksella!

Jäsenyyden voi lakkauttaa sovelluksessa helposti ja valita jäljellä olevan saldon hyvitettäväksi (järjestelmä laskee hyvityksen automaattisesti) tai ei-hyvitettäväksi.

Haku asiakkaan nimellä Maksut-näkymässä

Suodattimien avulla voi valita yhden tai useamman vaihtoehdon tai poistaa valintoja

Pääsykoodi on nyt saatavilla sovelluksen selainversiossa

Jos pelaaja on varannut kentän klubilta, jossa kentälle pääsy tapahtuu pääsykoodilla, koodin voi tarkistaa Playtomicin selainversiostaplaytomic.io kohdasta Käyttäjätili > Varaukseni > Tulevat.