Syyskuun uudet julkaisut Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

1️⃣ Uudet vakiovuorot ovat nyt Toistuvia Sarjoja

Yksinkertainen tapa seurata kaikkia varauksiasi Playtomic Managerissa Varauslistan alla

Olemme korvanneet aikaisemman toistuvien varausten- listan, luodaksemme helpon ja käyttäjäystävällisen kokemuksen. Oletko huomioinut tärkeimmät muutokset?:

• Vakiovuorot ovat nyt nimeltään Toistuvat Sarjat

• Ne eivät enää ole Asiakas-välilehden alla vaan kaikki yhdessä uuden Varauslistan alla

2️⃣ Osallistujien lisääminen toistuviin sarjoihin

Tehokas osallistujien hallinta toistuville sarjoille

Koe yksinkertaistettu osallistujien hallinta toistuville sarjoillesi:

• Lisää osallistujat sarjan asettamisen aikana

• Voit helposti tarkistaa asiakkaan kaikki varatut vuorot

3️⃣ Vorstellung des neuen Filters in der Buchungsliste

Eine unkomplizierte Methode zur Überwachung aller Buchungen der Benutzer im Playtomic Manager

Im letzten Monat haben wir ein spezielles Menü eingeführt, das jeden Buchungstyp auflistet (reguläre Buchungen, wiederkehrende Serien, offene Spiele, Ligaspiele, private Klassen und Kursklassen). Jetzt kannst du nach Benutzernamen filtern. Schau es dir an!

4️⃣ Uusi pelaajaprofiili (Sovelluksessa)

Kansansuosion pyynnöstä olemme parantaneet pelaajaprofiilin uutta ilmettä

Pelaajat pääsevät helposti käsiksi tärkeään tietoon parannetun navigoinnin kautta. Kannusta heitä kokeilemaan sitä, he eivät tule pettymään!