Huhtikuun julkaisutiedot Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

1️⃣ Uusia parannuksia Playtomic Managerin aikatauluihin

Aikataulusuodatin auttaa sinua hallitsemaan varauksia ja säästämään aikaa.

Mitkä ovat tärkeimmät muutokset?

• Nyt otsikko on staattinen, joten päivämääränvalitsin näkyy edelleen, vaikka vierität otsikkoa alaspäin.

• Olemme poistaneet otsikosta vanhat suodattimet ja vähän käytetyn painikkeen nimeltä "Näytä kentät".

• Lisäsimme urheiluvälilehdet otsikkoon (näkyy vain, jos sinulla on useampi kuin yksi urheilulaji määritetty kenttiin).

• Olemme lisänneet ylhäällä valitun lajin päivittäisen käyttöasteen ja varausten summan aikataulun oikeaan alakulmaan.

2️⃣ Uusi varausmodaali on nyt käytettävissä työpöytäversiossa (luominen ja muokkaaminen) ja mobiiliversiossa (luominen)

Se auttaa sinua hallinnoimaan varauksia, kun luot tai muokkaat varausta

Mitkä ovat tärkeimmät parannukset?

• Yksi helposti muokattavissa oleva rivi jokaiselle pelaajalle (mukaan lukien hinta ja maksutilanne).

• Yhdellä napsautuksella voit muuttaa maksun tilaa vain yhden pelaajan tai koko varauksen osalta.

• Uusi ja yksityiskohtaisempi viesti, kun "vedät ja pudotat" varauksen.

• Vieraskäyttäjiä voidaan lisätä joka paikkaan

3️⃣ Uudet sukupuolivaihtoehdot avoimissa otteluissa

Yleisön pyynnöstä voimme nyt valita avoimen ottelun sukupuolen

Nyt Playtomic-sovelluksen käyttäjät voivat määritellä sukupuolen, kun he aloittavat avoimen ottelun, valitsemalla joko ei rajoituksia (oletusarvoisesti), vain naiset tai sekapeli:

💬 Onko sinulla vielä kysymyksiä? Älä huoli! Voit ottaa meihin yhteyttä chatin kautta niin autamme sinua.