Julkaisumuistiinpanot marraskuulle Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

1️⃣ Salli pelaajien peruuttaa kurssi-ilmoittautumisensa sovelluksen kautta

Helpota käyttäjien kurssi-ilmoittautumisen peruuttamista sovelluksen sisällä

Vain muutamalla napsautuksella helpotat pelaajien kurssille ilmoittautumisen peruuttamista käyttäjäystävällisessä sovelluksessamme, vapauttaen aikaa muille olennaisille tehtäville.

🌍 Pian kaikkialla maailmassa... 🌍

2️⃣ Mukautettavat hinnat kursseille

Aseta mukautetut kurssimaksut käyttäjäryhmien ja jäsenyyksien perusteella

Järjestelmämme mahdollistaa hintojen helpon hallinnan kurssin luomisen aikana kahdella suoraviivaisella vaihtoehdolla:

• Automaattinen: hinnat lasketaan käyttäjän kategorian tai jäsenyyden perusteella, ja muutokset sovitetaan automaattisesti, kun käyttäjän kategoria muuttuu.

• Manuaalinen: antaa sinulle vapauden asettaa hinnat itse ja muokata laskuja tarpeen mukaan.

3️⃣ Myy jäsenyyksiä sovelluksella

Hallitse helposti kaikkea liittyen JÄSENIISI Playtomic Manageristasi

Sinulla on täysi ja huoletonta kontrollia, mikä mahdollistaa rekisteröintien ja maksujen käsittelyn entistä tehokkaammin. Unohda:

• Maksujen manuaalinen käsittely

• Tuntien kuluttaminen maksujen ja rekisteröintien tarkasteluun

• Käsitellä maksamattomia maksuja

• Käsitellä jäsenmaksujen palautuksia

• Maksuvaikeuksissa olevien velkojen perintä.

4️⃣ Uusi Kauppa-välilehti ja alennukset

Suunniteltu auttamaan sinua seuraamaan myymiesi tuotteiden myyntiä Kerhossasi

• Järjestä tuotteet kategorioihin ja alakategorioihin paremman järjestelyn vuoksi

• Tarkasta historiasta kirjatut myyntitiedot

• Hallitse paikan päällä tapahtuvia tuotemyyntejä tarjoten joustavuutta maksutapojen suhteen ja kykyä seurata ja palauttaa aikaisempia tapahtumia

• Aseta alennuksia ostoskoriin lisätyille tuotteille.