Kenttien varaaminen otteluita varten

Opi, kuinka kenttien varaaminen tapahtuu avoimissa otteluissa

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Playtomic Otteluita hallitaan automaattisesti, ja se varaa kentän ja poistaa sen Otteluiden sääntöjen perusteella riippuen siitä, kuinka monta pelaajaa on ilmoittautunut ja kuinka monta tuntia ottelun alkuun on aikaa.

Tarkista otteluiden säännöt täältä.

Kentät varataan otteluille automaattisesti kenttien varaustilanteen mukaan. Voit kuitenkin siirtää otteluiden varauksia kentältä toiselle Aikataulussa.

⚠️ Huomaa, että oheinen varoitusviesti saattaa näkyä, jos vaihdat varauksen kenttää ja kentillä on eri hinnat:

Mikäli pelaaja ei voi ilmoittautua otteluun Playtomic-sovelluksessa, voit sulkea tietyn ottelun kyseistä pelaajaa varten, jotta otteluun ilmoittautuminen ei ole mahdollista sovelluksessa.

Emme kuitenkaan suosittele tätä vaihtoehtoa. Paras tapa on aina jakaa ottelun linkki, jotta pelaajat voivat itse ilmoittautua otteluun. On kuitenkin hyvä tietää, että tämä vaihtoehton on olemassa esimerkiksi tilanteessa jossa pelaaja on matkalla klubillesi ja sinulla on kenttiä vapaana.

1. Mene kohtaan Ottelut, valitse filtteriksi oikeasta yläkulmasta Ilman pelaajia ja sen jälkeen klikkaa Näytä tulokset

2. Valitse sen jälkeen Lisää kenttä

3. Näet oheisen varoitusviestin, valitse Vahvista

Kun olet vahvistanut valinnan, näet maksamattoman ottelun Aikataulussa. Pelaajat näkevät ottelun ja voivat maksaa sen sovelluksessa.

Pelaaja voi näin ilmoittautua mukaan otteluun ja jakaa ottelun linkin löytääkseen muita pelaajia otteluun.

🚨 Huomaa, että jos ottelu on lisätty manuaalisesti, sitä ei peruuteta automaattisesti, jos siihen ei ole ilmoittautunut tarpeeksi pelaajia!