Kuinka peruuttaa ottelu

Opi, kuinka avoimen ottelun voi peruuttaa

Päivitetty yli viikko sitten

Pelaajien peruutusehdot

Pelaajat voivat peruuttaa paikkansa julkisessa ottelussa 24 tuntia ennen ottelua.

Peruutusehtojen ulkopuolella (alle 24 tuntia ottelun alkamisesta) pelaajat eivät voi peruuttaa paikkaansa, joten jos he ovat peruutusehtojen ulkopuolella, heidän on otettava suoraan yhteyttä seuraan, jotta voitte päättää, miten toimitaan.

Jos pelaajan on vaihdettava pelaaja julkisessa ottelussa, mutta sitä ei voi tehdä sovelluksen kautta, koska ottelun alkamiseen on alle 24 tuntia, pelaajan on otettava yhteyttä suoraan seuraan.

Kun ottelu peruutetaan automaattisesti

Ottelu peruuntuu automaattisesti seuraavissa tapauksissa:

• 0 pelaajaa - 5 tuntia ennen aloituspotkua

• 1 pelaaja - 4 tuntia ennen aloituspotkua

• 2 pelaajaa - 2 tuntia ennen aloituspotkua

• 3 pelaajaa - 1 tunti ennen aloituspotkua

▪ Managerin puolelta voit peruuttaa ottelun manuaalisesti ▪

Miten voit peruuttaa ottelun aikataulun kautta

1. Etsi ottelu aikataulusta

2. Avaa aukko napsauttamalla sitä

3. napsauta oikeassa alakulmassa olevaa harmaata roskakoria:

4. Tämän jälkeen näet seuraavan viestin, jossa vahvistetaan peruutus:

Kuinka peruuttaa ottelu Ottelut-osiossa

1. Siirry otteluihin

2. Napsauta suodatinkuvaketta ja valitse Pelattu/käynnissä ja valitse sitten ottelun päivämäärä.

3. Napsauta oikealla puolella olevia 3 pistettä ja valitse Peruuta tai avaa ottelu ja napsauta oikeassa alakulmassa olevaa roskakorikuvaketta.

1. Näet seuraavan viestin, joka vahvistaa peruutuksen:

Muista, että kun peruutat ottelun, pelaajille maksetaan automaattisesti hyvitys.

💬 Jos et löydä vastausta, älä huoli 😊 voit aina ottaa meihin yhteyttä live-chatissa.