Avoimien otteluiden hallinta Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

Avointen otteluiden hallinta tapahtuu Playtomic Managerissa, ja avoimet ottelut ilmestyvät automaattisesti aikatauluun, kun olet aktivoinut ominaisuuden 🎾

Sinun ei siis tarvitse luoda varauksia avoimia otteluita varten, sillä tämä tapahtuu automaattisesti. Voit kuitenkin tehdä muutamia muutoksia avoimiin otteluihin

Jos käytät varausjärjestelmänä Syltekiä, muistathan, että avoimet ottelut näkyvät aikataulussa seuraavasti:

📢 Tämä tarkoittaa, että voit muokata tai peruuttaa ottelun ainoastaan Playtomic Managerissa, ei Syltekissä 📢

MISSÄ NÄEN AVOIMET OTTELUT PELAAJILLA TAI ILMAN?

Käytä oikeanpuoleista suodatinta nähdäksesi vaihtoehdot:

KUINKA PERUUTTAA AVOIN OTTELU, JOKA ON TÄYNNÄ?

Otteluiden peruuttaminen tapahtuu ainoastaan Playtomic Managerissa:

• Mene kohtaan Ottelut > avaa haluamasi ottelu klikkaamalla

• Klikkaa kolmea pistettä ottelun reunassa ja valitse Peruuta:

• Sovellus pyytää sinua vahvistamaan ottelun peruuttamisen:

• Jos klikkaat Peruuta, kaikki otteluun ilmoittautuneet pelaajat saavat maksamansa osallistumismaksun takaisin alkuperäiselle maksutavalle. Kortti- ja Paytrail-maksuissa palautuksessa kestää 2-10 arkipäivää pelaajan pankin käsittelyajoista riippuen, klubilompakossa palautus näkyy heti.

KUINKA VOIN POISTAA PELAAJAN

1️⃣ Jos ottelu ei ole täynnä, pelaaja voi peruuttaa paikkansa ottelusta sovelluksessa

2️⃣ Jos ottelu on täynnä, pyydämme pelaajia ottamaan yhteyttä suoraan klubiin, joten uuden pelaajan löytäminen otteluun riippuu heistä.

Poista pelaaja seuraavasti:

• Mene kohtaan Ottelut > avaa haluamasi ottelu klikkaamalla

• Klikkaa kolmea pistettä poistettavan pelaajan nimen vieressä ja valitse Poista pelaaja:

• Muista tallentaa lopuksi muutokset

KUINKA VAIHDAN AVOIMEN OTTELUN KENTTÄÄ

Sovellus varaa kentän automaattisesti avoimelle ottelulle aikataulusta, kun ottelu on täynnä ja sen alkamisajankohta lähestyy. Voit kuitenkin tehdä muutoksia manuaalisesti tarvittaessa:

• Mene kohtaan Ottelut > avaa ottelu klikkaamalla

• Valitse suodatin Ilman pelaajia tai Pelaajien kanssa

• Klikkaa kohtaa +Lisää kenttä:

• Vahvista kentän lisääminen:

👨‍🎓 Varaus näkyy aikataulussa, vaikka pelaajia ei olisi vielä ilmoittautunut otteluun:

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää! Voit aina ottaa meihin yhteyttä chatissa ja me autamme 😊