Avoimien otteluiden jakaminen

Jaa Otteluita sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää pelaajia mukaan

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Kun pelaaja ilmoittautuu julkiseen otteluun, heillä on mahdollisuus osallistua yksin tai lisätä kumppaninsa (ohjeet tämän tekemiseen löytyvät täältä). Jos he haluavat kutsua ystäviään myös osallistumaan, he voivat kutsua heidät jakamalla ottelun linkin WhatsAppin tai sosiaalisen median alustojen kautta.

Myös sinä voit klubinomistajana jakaa julkisten otteluiden linkkejä saadaksesi pelaajia mukaan otteluihin, kunhan vähintään yksi pelaaja on ilmoittautunut.

Jaa linkki julkiseen otteluun

1. Klikkaa kohtaa Ottelut ja avaa haluamasi ottelu listasta

2. Klikkaa kolmea pistettä oikeassa reunassa ja valitse Jaa

3. Ottelun linkki kopioidaan automaattisesti ja voit jakaa sen sosiaalisen median kanavillasi

Jaa linkki otteluun, johon ei ole vielä ilmoittautunut pelaajia

1. Valitse kenttä Ottelut-kohdassa ja suodata tulokset filtterillä Ei pelaajia

2. Klikkaa varausta ja sen jälkeen Varaa kenttä

3. Varaus luodaan, joten sinun tulee vaihtaa filtteriksi Varauksella. Tämäm jälkeen voit kopioida linkin klikkaamalla kolmea pistettä oikeasta reunasta ja sen jälkeen Jaa