Maksamattoman varauksen hinnan muokkaaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit nyt muokata klubillesi tehtyjen maksamattomien varausten hintoja 🙌

Hintojen muokkaaminen on helppoa, ja voit muokata niitä niin monta kertaa kuin haluat!

1️⃣ Klikkaa varausta aikataulunäkymässä

2️⃣ Kirjoita uusi hinta sille tarkoitettuun kenttään:

3️⃣ Klikkaa lopuksi kohtaa Tallenna muutokset.

Muistathan nämä asiat 👨‍🎓

• Hintojen muokkaaminen on mahdollista vain manuaalisissa varauksissa (et voi siis muokata sellaisten varausten hintoja, jotka on tehty Playtomicissa)

• Voit hyödyntää Vieraskäyttäjä-ominaisuutta, mutta jaettua maksua ei voi muokata. Sovellus näyttää tällöin seuraavan ilmoituksen:

• Kun muokkaat maksamattoman varauksen hintaa, hinta muuttuu varauksen kaikille pelaajille. Et voi siis lisätä esimerkiksi kahta eri hintaa kahdelle eri pelaajalle.

💬 Jos sinulla on kysyttävää, ei hätää! 😊 Voit ottaa meihin yhteyttä chatissa.