Asiakkaat, Kategoriat ja Jäsenyydet
Asiakkaat
Kuinka lisätä/muokata/poistaa asiakkaita?

Uskollisen asiakaskunnan luomisen tärkeyden korostaminen

Päivitetty yli viikko sitten

Playtomic Manager on suunniteltu huolellisesti tehostamaan urheiluseurojen toimintaa ja tarjoaa huomattavaa ajansäästöä asiakasosaston tehokkaan hallinnan avulla.

Toiminnot asiakkaiden osiossa

Tässä osiossa klubi voi suorittaa seuraavat keskeiset toiminnot:

1. Uusien asiakkaiden lisääminen

Kun asiakkaat on rekisteröity, heitä voidaan käyttää sekä olemassa olevien että uusien varausten täyttämiseen.

2. Toistuvien varausten luominen

Voit vaivattomasti määrittää toistuvia varauksia varausprosessin tehostamiseksi.

3. Klubin lompakoiden hallinta

Anna käyttäjille mahdollisuus tehdä verkkomaksuja Clubin lompakoiden hallinnoinnin avulla.

4. Luominen luokkiin alennetuilla hinnoilla

Paranna käyttäjäkokemusta luomalla luokkia, joissa on erityishinnoittelu.

5. Käyttäjien tuominen olemassa olevista tietokannoista

Integroi käyttäjät saumattomasti nykyisestä tietokannastasi csv-tiedoston avulla.

Asiakkaan lisääminen

Voit lisätä ensimmäisen asiakkaasi Playtomic Manageriin noudattamalla seuraavia yksinkertaisia ohjeita:

1. Napsauta vasemmanpuoleisessa pystysuorassa valikossa kohtaa "Asiakkaat".

2. Napsauta sinistä painiketta, jossa lukee "+ Uusi asiakas".

3. Täytä kaikki tarvittavat tiedot ja napsauta sitten "Tallenna". Huomaa, että Täydellinen nimi, sähköposti, puhelin, sukupuoli ja maa ovat pakollisia kenttiä rekisteröitymistä varten.

⚠️ Tärkeää: Jos asiakas on jo rekisteröitynyt Playtomicin vahvistetuksi käyttäjäksi, varmista, että kaikki syötetyt tiedot vastaavat täsmälleen hänen profiiliaan, jotta vältät 403-virheen.

Asiakkaan muokkaaminen

Jos haluat muokata tiettyä käyttäjää koskevia tietoja, napsauta hänen koko nimeään Asiakkaat-osiossa olevasta luettelosta. Avautuu uusi ikkuna, jossa voit muokata tiettyjä tietoja (lukuun ottamatta todennettuja käyttäjiä).

Käyttäjäpaneelissa voit myös käyttää seuraavia toimintoja:

• Käyttäjän varaushistoria

• Lompakot: yleiskatsaus seuran lompakon saldoon ja viimeaikaisiin tapahtumiin.

Asiakkaan poistaminen

Jos haluat poistaa tietyn asiakkaan, napsauta hänen koko nimeään luettelon ensimmäisessä sarakkeessa. Valitse sitten harmaa korikuvake näytön oikeassa yläkulmassa.