Kentät
Miten tuomioistuin lisätään/muokataan/poistetaan?

Hallinnoi klubisi omaisuutta yksinkertaisella tavalla.

Päivitetty yli viikko sitten

🎾 Kentän hallinta Playtomic Managerilla 🎾

Hyödynnä Playtomic Managerin teho saumattomasti tehokkaan kentänhallinnan avulla. On erittäin tärkeää tietää, miten tuomioistuin voidaan lisätä, muokata tai poistaa missä tahansa vaiheessa. Muista, että kun kenttä on määritetty ja aktivoitu Playtomic Managerissa, se tulee näkyviin käyttäjille sovelluksessa. Säännölliset päivitykset ovat välttämättömiä, jotta vuorovaikutus asiakkaidesi kanssa sujuisi ongelmitta.

Kuinka lisätä tuomioistuin

1. Voit lisätä tuomioistuimen siirtymällä vasemmanpuoleisen valikon kohtaan "Asetukset" ja valitsemalla sitten "Tuomioistuimet":

2. Jos yhtään tuomioistuinta ei ole vielä luotu, luettelo on tyhjä.

3. Voit luoda uuden tuomioistuimen napsauttamalla elinvoimaista sinistä painiketta "Uusi tuomioistuin" näytön oikeassa yläkulmassa. Täytä tarvittavat tiedot uuteen ikkunaan:

• Tuomioistuimen nimi

• Urheilu

• Tuomioistuimen tyyppi

• Ominaisuudet

📢 Jännittäviä uutisia: Nyt voit valita koripallon ja lentopallon lajeiksi Playtomicissa! 🙌

4. Siirry sen jälkeen "Lisäasetukset"-osioon, jossa voit aktivoida kentän ("Aktiivinen kenttä") ja ottaa online-varaukset käyttöön ("Varattavissa verkossa").

5. Voit myös antaa lisätietoja lisäämällä kuvauksen tai luomalla jaetun tuomioistuimen. Esimerkiksi jos kenttää käytetään useisiin urheilulajeihin.

Kuinka muokata tuomioistuinta

Kentän muokkaaminen on helppoa! Napsauta luettelossa näkyvän tuomioistuimen nimeä, jolloin avautuu sama ikkuna kuin edellisessä kappaleessa.

🚨 Älä unohda klikata värisevää sinistä "Tallenna"-painiketta, kun olet päivittänyt tiedot!

Miten tuomioistuin poistetaan

Kuten aiemmin on selitetty, jos haluat poistaa tuomioistuimen, napsauta luettelossa olevan omaisuuserän nimeä ja napsauta sitten harmaata korikuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

💬 Etkö löydä etsimääsi vastausta? Älä huoli! 😊 Voit aina ottaa meihin yhteyttä live-chatin kautta.