Ylläpitäjän roolit
Kuinka lisätä/muokata ylläpitäjän roolia

Playtomic Managerissa voit lisätä työntekijöitäsi järjestelmänvalvojiksi ja valita, millaisia oikeuksia haluat heille antaa.

Rosa avatar
Tekijä: Rosa
Päivitetty yli viikko sitten

Räätälöidyt käyttöoikeudet saumattomaan käyttökokemukseen

Vapauta Playtomic Managerin koko potentiaali räätälöimällä käyttöoikeudet uusille ylläpitäjille. Tämän ominaisuuden avulla voit hienosäätää käyttöoikeustasoja ja varmistaa, että kullakin tiimin jäsenellä on juuri oikean tason valvonta.

Navigointi kojelaudalla

🚨 Huomio: Aluksi vain klubille perustettu ensimmäinen ylläpitäjärooli voi käyttää ja navigoida Dashboard-osiossa.

Uuden järjestelmänvalvojan roolin luominen

Seuraa näitä ohjeita:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Hallitse ylläpitäjiä > Uusi ylläpitäjä.

• Sukella sisään ja täytä pakolliset kentät.

Käyttöoikeuksien mukauttaminen

Valitse tai poista haluamasi vaihtoehdot Käyttöoikeudet-luettelossa.

Jos haluat ymmärtää kaikki käyttöoikeudet täysin, tutustu tähän artikkeliin.

⚠️ Ennen kuin poistut sivulta, älä unohda napsauttaa "Create", jotta muutokset jäävät järjestelmän muistiin.