Ylläpitäjän roolit
Järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet

Selitämme jokaisen Admin-käyttäjän ja sen käyttöoikeudet.

Päivitetty yli viikko sitten

Kun lisäät uuden ylläpitäjän käyttäjän back office -palveluun (Asetukset > Hallitse ylläpitäjiä), voit antaa hänelle tiettyjä oikeuksia valikon kohteita varten.

Näkymä vs. Näytä ja muokkaa

Nämä oikeudet voivat olla vain katseluoikeudet tai katselu- ja muokkausoikeudet .

Näytä

Jos annat käyttäjälle katseluoikeudet mihin tahansa valikkoon, hän voi katsella kaikkea kyseisessä valikossa olevaa, mutta ei voi muokata tai poistaa sitä.

Näytä ja muokkaa

Alla olevasta taulukosta näet, mitä toimintoja käyttäjä voi tehdä kussakin valikossa, kun hänellä on katselu- ja muokkausoikeudet.

Luvan nimi

Pääsy myönnetty

Aikataulu

• Luo, muokkaa ja siirrä varauksia

• Toistuvat varaukset ja julkisten otteluiden käyttöoikeudet on myös merkittävä alla olevaan kenttään.

• Voi tarkastella käyttöastetta ja varaustietoja

• Luo, muokkaa ja siirrä yksityistunteja

• Luo, muokkaa ja siirrä kurssituntien aikataulua

Kojelauta

• Suorita raportteja varauksista, tuloista, pelaajista ja muusta.

• Pääsy suodattimiin ja nähdä kaikki tiedot

• Lataa jokainen raportti

Kaikki asiakkaan ominaisuudet

• Luo, muokkaa ja poista asiakkaita

• Luokan määrittäminen asiakkaalle

• Lataa asiakkaan lompakon saldo

• Näytä asiakkaan varaushistoria

• Vie luettelo asiakkaista csv-tiedostona

• Luo, muokkaa ja poista toistuvia varauksia.

• Luo uusia lompakoita

• Muokkaa olemassa olevia lompakoita

• Vaihda olemassa olevat lompakot aktiivisista inaktiivisiksi tai päinvastoin.

• Muokkaa, ota käyttöön tai poista käytöstä olemassa olevia kategorioita ja jäsenyyksiä.

• Luo uusia kategorioita tai jäsenyyksiä

• Lisää ja poista asiakkaita kategorioista tai jäsenyyksistä

• Tuo asiakkaita

• Tuo lompakon saldot

Asiakkaat

• Luo, muokkaa ja poista asiakkaita

• Luokan määrittäminen asiakkaalle

• Lataa asiakkaan lompakon saldo

• Näytä asiakkaan varaushistoria

Toistuvat varaukset

• Luo, muokkaa ja poista toistuvia varauksia.

Lompakot

• Luo uusia lompakoita

• Muokkaa olemassa olevia lompakoita

• Vaihda olemassa olevat lompakot aktiivisista inaktiivisiksi tai päinvastoin.

Edut

• Muokkaa, ota käyttöön tai poista käytöstä olemassa olevia kategorioita ja jäsenyyksiä.

• Luo uusia kategorioita tai jäsenyyksiä

• Lisää ja poista asiakkaita kategorioista tai jäsenyyksistä

Vie asiakasluettelo

• Vie nykyinen asiakasluettelo csv-tiedostoon

Keskustelut

• Aloita chatit otteluista ja turnauksista ja osallistu niihin.

Ottelut

• Luo uusi julkinen ottelu

• Muokkaa olemassa olevaa julkista ottelua

• Kentän määrittäminen, pelaajien lisääminen/poistaminen

• Ottelun tasoalueen muuttaminen

Julkiset luokat

• Luo, muokkaa ja poista julkisia luokkia

Valmentajat ja yksityistunnit

• Luo muokkaa profiilia ja poista valmentajia

• Valmentajien saatavuuden, aikataulun ja lupien päivittäminen.

• Näytä yksityisten luokkien luettelo

*Tämä ei vaikuta lukujärjestyksen luokkien hallintaan liittyviin oikeuksiin.

Kurssit

• Luo kursseja

• Muokkaa asetuksia

• Peruuta luokat

• Lisää osallistujia

• Valmentajan/valmentajien lisääminen ja poistaminen

Klubimaksut

• Pääsy maksuluettelon valikkoon

• Näytä kaikki maksut

• Luetteloiden vienti csv-tiedostoksi

Turnaukset

• Luo turnauksia

• Muokkaa olemassa olevien turnausten asetuksia

• Pelaajien lisääminen/poistaminen

• Poista turnaukset

Liigat

• Luo liigoja

• Muokkaa tai peruuta olemassa olevia liigoja

• Lisää/poista pelaajia liigaotteluista

• Muokkaa liiga-asetuksia

Laskutus

• Tarkastele ja lataa itselaskut

• Näytä ja muokkaa laskutustietoja

• Näytä ja hallinnoi nykyistä hinnoittelusuunnitelmaa

*Tämä ei sisällä pääsyä Stripen kojelautaan. Vain ylläpitäjät, joilla on Stripe-tunnukset, pääsevät Stripen kojelautaan.

Tuntematon

• Pääsy laskujen valikkoon (ei vielä julkaistu)

Asetukset

• Tarkastele ja muokkaa tapahtumapaikan asetuksia (seuran nimi, yhteystiedot, aukioloajat, mukavuudet).

• Tarkastele ja muokkaa varausasetuksia (varausaika, peruutusehdot, varausten enimmäismäärä).

• Näytä ja muokkaa kalenteriasetuksia (aikatauluaikoja, värejä).

• Tarkastele ja muokkaa viestintäasetuksia asiakkaille

• Näytä ja muokkaa markkinointioikeuksia

• Lisää, muokkaa tai poista lisäosia

• Lisää, muokkaa tai poista tuomioistuimia

• Lisää, muokkaa tai poista hintoja

• Lisää, muokkaa tai poista lomia

• Lisää tai hallinnoi integraatioita laitteistojärjestelmien kanssa

• Lisää, muokkaa tai poista paikan päällä olevia maksutapoja

*Tämä ei sisällä pääsyä Stripen kojelautaan. Vain ylläpitäjät, joilla on Stripe-tunnukset, pääsevät Stripen kojelautaan.

🚨 Huomaa, että vain seuran pääkäyttäjä voi luoda uusia ylläpitäjiä ja antaa ylläpitäjän oikeuksia.

Pääkäyttäjäksi määritetään automaattisesti se käyttäjä, joka on luonut seuran tai jolla on ensimmäinen käyttöoikeus seuraan Playtomic Managerissa.