Lyhyt johdatus Playtomic Manageriin

Tervetuloa Playtomic Manageriin! Tästä on hyvä aloittaa Playtomic Manageriin tutustuminen.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Playtomic Manager on urheiluklubien ykkösvalinta ympäri maailman. Järjestelmämme on suunniteltu auttamaan klubisi hallinnoinnissa entistä paremmin - ja toivottavasti jopa kasvattamaan saapuvien varausten määrää 🚀🎾

Playtomic Manager auttaa sinua muun muassa

• saapuvien online- ja offline-varauksien käsittelyssä

• online-maksujen käsittelyssä

• aktiviteettien, kuten Julkisten otteluiden, Ryhmätuntien ja Turnauksien järjestämisessä kalenterisi saatavuuden optimoimiseksi

• keskustemaan asiakkaidesi kanssa Chat-toiminnon kautta

• hallinnoimaan asiakasrekisteriäsi, luomaan uusia asiakkuuksia sekä lisäämään heille asiakastyyppejä ja lompakoita, joita he voivat käyttää varausten maksamiseen verkossa

• tarkastelemaan suorituksia ja online-varauksia Raportit ja Laskutus -toimintojen kautta

• lisäämään ja hallinnoimaan järjestelmänvalvojien oikeuksia työntekijöillesi: voit valita itse, mitä tietoja he voivat nähdä ja muokata

Etene oppaamme mukaisesti päästäksesi alkuun!

💡 Huomaa, että voidaksemme aktivoida uuden Playtomic Manager -käyttäjän, lähetäthän meille sähköpostiosoitteen, jolla käyttäjä on rekisteröitynyt Playtomic-sovellukseen pelaajana. Mikäli käyttäjä ei ole vielä rekisteröitynyt Playtomiciin, tulisi hänen rekisteröityä ensin jotta voimme aktivoida uuden käyttäjän Playtomic Manageriin.

🤔 Jos sinulla on kysyttävää, voit tarkistaa, löytyisikö vastaus help centeristämme.

💬 Eikö vastausta löytynyt? Ei hätää, me autamme sinua mielellämme Playtomic Managerin Chatissa!