Asiakkaiden tuonti Playtomic Manageriin

Tuo asiakkaasi tiedot yhtenä tiedostona Playtomic Manageriin

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko asiakastietokantasi Playtomic Manageriin niin, että asiakkaasi löytyvät jatkossa asiakasrekisteristäsi? Tässä artikkelissa kerromme muutaman tärkeän seikan, joka tulee ottaa huomioon asiakkaiden tuonnissa.

Huomaa, että jos tuotava asiakaslista sisältää asiakasryhmiä, kuten klubin jäseniä, sinun tulee luoda ensin samanniminen kategoria Manageriin. Lue lisää täältä.

🎾 Luo asiakaslista Excel-tiedostoon oheisin tiedoin:

• name*: asiakkaan nimi

• email*: asiakkaan sähköpostiosoite

• phone_number: asiakkaan puhelinnumero, joka sisältää maakoodin

• gender: asiakkaan sukupuoli (MALE tai FEMALE) (ei pakollinen)

• birthdate: asiakkaan syntymäpäivä muodossa VVVV-KK-PP, ei pakollinen

• category_name: kategorian nimi, jos haluat asiakkaan kuuluvan tiettyyn kategoriaan. Kategorian tulee löytyä valmiiksi luotuna Playtomic Managerista, ja sillä tulee olla sama nimi kuin Excel-tiedostossa. Ohjeet kategorian luomiseen ja muokkaaminen löydät täältä (ei pakollinen)

• category_expires: kategorian päättymispäivä, käytä muotoa VVVV-KK-PP. Muista, ettei se voi olla tuontipäivää aiempi (ei pakollinen)

Huomaathan, että kaikki tähdellä * merkityt sarakkeet ovat pakollisia.

🚨 Kaikki tähdellä * merkitys sarakkeet ovat pakollisia. Voit jättää muut sarakkeet tyhjiksi, mutta älä poista sarakkeiden nimiä, jotta tuonti onnistuu.

🎾 Kun tiedosto on valmis, tallenna se csv-muodossa (Comma-separated values):

Tiedoston muoto on seuraava:

🎾 Kun tiedosto on tallennettu csv-muotoon, mene Playtomic Manageriin aloittaaksesi asiakkaiden tuomisen. Katso video seuraavista vaiheista.

🎾 Sovellus ilmoittaa sinulle, jos tuonti on tehty onnistuneesti:

🎾 Jos tuonnissa on virheitä, voit ladata virherivit nähdäksesi tapahtuneet virheet. Tarkista virheet ja tuo kyseiset rivit uudelleen.

*Esimerkki: sähköpostiosoitteet löytyvät alkuperäisestä tiedostosta kahdesti, eikä pelaajien tietoja ole siksi tuotu Manageriin:

💬 Jos sinulla on kysyttävää asiakkaiden tuonnista, otathan meihin yhteyttä Chatissa😊