Maksutiedostojen lataaminen Playtomic Managerista

Lataa liiketoimintasi kannalta tärkeät tiedostot Playtomic Managerista helposti

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

On tärkeää, että pääset tarkistamaan Playtomicilta vastaanottamasi maksut. Siksi Playtomic Managerista löytyy osio, josta pääset lataamaan maksuerittelyt kultakin laskutuskaudelta PDF- ja Excel-muodossa.

Löydät nämä ladattavat tiedostot Laskutus-osion alta kohdasta Maskut, ja voit filtteröidä tiedostot päivämäärän mukaan oikeasta yläkulmasta. Lataa haluamasi tiedosto koneellesi klikkaamalla PDF- tai Excel-ikonia.

PDF-tiedosto

PDF-tiedostosta löydät yhteenvedon saamistasi maksuista:

• Playtomicin kautta maksetut varaukset

• Klubilla maksetut varaukset

• Playtomicin kautta maksetut otteluiden rekisteröinnit

• Playtomicin kautta maksetut lompakkojen lataukset

• Maksetut turnauksiin rekisteröinnit

• Maksetut valmennuksiin rekisteröinnit

• Maksetut liigoihin rekisteröinnit

Tapahtumien määrä -kohdassa näet kaikki Playtomic-sovelluksen kautta tehtyjen maksujen yhteenlasketun summan. Vähennä tästä summasta vain Playtomicin komissiomaksu ja saat lopputulokseksi Laskun summa yhteensä -kohdassa näkyvän luvun. Huomaa, että veropohja on vain arvio, joka lasketaan aiemmin laskutustiedoihin asettamasi arvonlisäveron pohjalta.

Excel-tiedosto

Excel-tiedosto näyttää kaikki maksutapahtumat (varaukset, ottelut sekä muut aktiviteetit) viimeisen 15 päivän ajalta.

Tärkeimmät sarakkeet ovat

• A, josta voit filtteröidä tulokset aktiviteetin mukaan (online/offline-varaus, ottelut, turnaukset jne.)

• C ja D, jotka näyttävät aktiviteetin alkamis- ja päättymisajan

• F, joka vastaa maksutapaa. Not available tarkoittaa odottavaa maksua (velkaa), joka luodaan automaattisesti varauksen omistajalle, jos joku muista varaukseen osallistuneista ei maksanut omaa osuuttaan varauksesta. Lue lisää täältä

• L, joka kertoo mille kentälle aktiviteetti oli varattu