Asiakkaat, Kategoriat ja Jäsenyydet
Lompakot
Klubilompakoiden tuonti Playtomic Manageriin

Haluatko tuoda asiakkaidesi lompakkosaldot Playtomic Manageriin? Kerromme tässä artikkelissa, kuinka se tapahtuu.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Saldojen tuonti on helppoa, mutta sinun tulisi ottaa huomioon pari asiaa. Ennen varsinaista tuontia sekä asiakkaiden että lompakoiden tulee olla luotuina Playtomic Managerissa.

Tarkista asia täältä tai täältä.

Onnistunutta tuontia varten tiedoston tulee olla CSV (Comma-Separated Values) - muodossa.

Kyseisen tiedoston tulee sisältää seuraavat tiedot (pakolliset tiedot merkitty *-merkillä):

• email*: pelaajan sähköpostiosoite

• wallet_name*: lompakon nimi, samanniminen lompakko tulee olla luotuna Manageriin ennen tiedoston tuomista

• wallet_balance*: lompakon saldo, joka tuodaan Playtomic Manageriin. Huomaathan seuraavat asiat:

• Erota desimaaliluku pilkulla (,), ei pisteellä (.)

• Lompakkosaldot voidaan tuoda ja kohdistaa vain pelaajille, joiden profiilit löytyvät valmiiksi Playtomic Managerista

• Negatiivisia saldoja ei voi tuoda

⚠️ Kun tuonti on valmis, Playtomic Manager ilmoittaa, jos olet yrittänyt tuoda virheellisiä rivejä. Näet tämän Asiakkaat - Tuonti -kohdasta:

Voit ladata virherivit kohdasta “Lataa virherivit” ja ladattava tiedosto sisältää virherivien tiedot.