Pricing
Ny flexibel bokningslängd i Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Erbjuder du olika sporter på din plats och behöver olika längder för dina bokningar? Playtomic Manager är nu ännu mer flexibel! ✌️

Du kan göra en bokning på flera 15 minuter, till exempel 30, 45 eller 75 minuter.

Det är mycket enkelt, du behöver bara skapa ett nytt pris som vanligt, men välj det nya intervallet i 15 minuters block:

Intervallen varierar från 15 till 180 minuter och du kan välja ett eller flera alternativ samtidigt:

Därefter behöver du bara lägga till priserna för varje tidsintervall:

HUR PÅVERKAR DETTA KALENDERN?

Vyn förblir densamma men du kan nu göra en reservation för 15 minuter:

HUR PÅVERKAR DETTA SPELARNA?

Detta kommer att synsas på webben och i appen så att spelarna kan se och boka, med olika priser, t.ex. när de väljer en tid kommer de att se olika alternativ för att boka:

🚨 I appen visas 15 minuters block endast om reservernas längd slutar på 5: t.ex. 15, 45, 75, 105 osv.

NÅGRA TIPS ATT KOMMA IHÅG

• Bokningsregeln för fast och flexibel obokningsbar tid fungerar på samma sätt som tidigare och undviker att skapa obokningsbara luckor i ditt schema. För mer information, se här

• Detta nya längdalternativ för bokningar kommer också att vara tillgängligt när du skapar priser för kategorier.

💬 Om du har någon fråga du inte hittar svar på, oroa dig inte! 😊 Du kan alltid kontakta oss i livechatten.