Inställning av tidsreservation efter midnatt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att dina kunder ska kunna boka efter midnatt måste du först se till att stängningstiden för din klubb är korrekt inställd.

Du kan följa dessa stegen:

• Gå till inställningar > klubb och ställ in stängningstiden

• Klicka på spara ändringar längst ner på skärmen

• Samma ändring måste göras med öppningstimmarna

När du har verifierat denna information klickar du på avsnittet prissättning från inställningar. För att ställa in timmarna efter midnatt måste du skapa en ny prisklass. Faktum är att systemet inte läser scheman korrekt efter 00:00 med 90 minuters blockeringar, så vi rekommenderar att du skapar flera prisklasser utan block (gratis eller flexibel, vilket tillåter icke-bokningsbara platser) för att fortsätta med schemat.

🚨 Om du vill tillåta dina kunder att boka även i tidsluckor (till exempel från 23:00 till 00:30 eller från 23:30 till 01:00) bör du följa dessa steg:

Bokningar mellan 23:00 och 00:30

1. Skapa ett pris med en "fast" bokningsregel fram till 23:00

2. Skapa ett pris med en "flexibel, tillåt ej luckor" från 23:00 till 00:00

3. Skapa ett pris med en "flexibel, tillåt ej luckor" från 00:00 till den faktiska stängningstiden

Bokningar mellan 23:30 och 01:00

1. Skapa ett pris med bokningsregeln "fast" fram till 23:30

2. Skapa ett pris med bokningsregeln "flexibel, tillåt ej luckor" från 23:30 till 00:00 på morgonen

3. Skapa ett pris med bokningsregeln "flexibel, tilltåt ej luckor" från 00:00 till den faktiska stängningstiden

Låt oss se ett korrekt exempel på tider efter 00:00 :

När det gäller visning på kalendern kommer reservationen att vara synlig båda dagarna: