Hur man redigerar priset för en obetald bokning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan nu ändra priset för en obetald bokning på din klubb 🙌.

Detta är en mycket enkel och okomplicerad process och du kan göra det så många gånger du vill!

1️⃣ Klicka på bokningen i kalendern

2️⃣ Skriv in det nya priset manuellt i prisfältet:

3️⃣ Glöm inte att klicka på den blå knappen för att spara ändringarna!

Viktig information att tänka på 👨‍🎓

• Detta är endast tillgängligt för manuella bokningar som gjorts på klubben (du kan inte ändra en Playtomic-bokning).

• Du kan använda det här alternativet för en "gäst", men den delade betalningen kan inte redigeras. Systemet kommer att påminna dig med följande meddelande:

• När du ändrar priset för en obetald bokning ändrar du det för alla spelare i bokningen, du kan till exempel inte ändra för 2 spelare och 2 olika priser.

💬 Om du har ytterligare frågor eller tvivel, oroa dig inte! 😊 Du kan alltid kontakta oss i livechatten.