Ny funktion för betalningar på plats
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna nya funktion låter dig skapa anpassningsbara betalningsmetoder och använda den för att markera varje bokning eller manuell match som betald i din klubb!💰

Vi har skapat två standard alternativ som alltid kommer att vara synliga och aktiverade:

• Kreditkort

• Kontant

Men du kan skapa så många du behöver!, till exempel: Bizum, transfer, etc.

Hur man skapar en ny betalningsmetod

1. Gå till inställningar och klicka på betalningsmetoder på plats

2. Klicka på den gröna knappen längst upp till höger + ny betalningsmetod

3. Ett nytt fönster kommer att öppnas:

4. Du kan manuellt skriva in betalningsmetoden i fältet, till exempel har vi inkluderat överföring

5. Klicka på status: aktiverad (för att aktivera den nu) eller inaktiverad (för att aktivera den senare)

6. Glöm inte att klicka på den gröna knappen lägg till betalningsmetod för att spara alla ändringar!

7. Nu kan du välja den nya betalningsmetoden för att markera som betald i valfri bokning/match på din klubb:

Om du har några andra frågor och funderingar, oroa dig inte! du kan kontakta oss i livechatten 💬