Dela en match för att öka antalet deltagare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När en spelare anmäler sig till en offentlig match, har de möjlighet att delta ensamma eller lägga till sin partner (artikeln om hur man gör detta finns här). Om de vill bjuda in sina vänner att delta också, kan de bjuda in dem genom att dela länken till matchen via WhatsApp eller sociala medieplattformar.

Du som manager kan även dela denna länk för att öka antalet deltagare (det kräver minst en spelare registrerad). Följ bara dessa steg:

1. Klicka på matcher och välj den matchning du vill dela

2. Klicka sedan på de tre prickarna på höger sida av spelet och dela.

3. Den kommer att kopiera länken så du kan dela den i dina sociala medier.

Dela en länk till en match utan registrerade spelare

1. Tilldela en bana i matcher och filtrera förbi utan spelare

2. Klicka på reservationen och sedan lägg till bana/bekräfta

3. Det kommer att generera en bokning så du måste filtrera igen efter med bokning och kommer nu att kunna se de 3 prickarna på höger sida för att dela länken.