Extras
Playtomic Displayen: vad det är och hur man hittar URL-länken
Playtomic Displayen: vad det är och hur man hittar URL-länken
Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är Playtomic display?

Det är en offentlig URL där klubbarna kan visa sin tidtabell så att användarna kan hitta/se var de spelar (utan att behöva gå till receptionen) De kommer också att kunna se vem som spelade först och även hur de går för resten av spelarna som spelar samtidigt.

Displayen rullat automatiskt nedåt med tiden så att den visar spelen (nutid) varje gång:

För att underlätta för användaren att hitta sig själva och låta de gå till sin bana under rätt tid visar vi en “Gå till bana”-varning i reservationerna som börjar inom de närmaste 15 minuterna. Vi behåller även denna varning på 10 minuter efter att bokningen startade för kunden som är försenad.

• Hur kan jag gå URL:en?

• Hur många banor visas i displayen?

• Vilka bokningar visas i displayen?

• Vilken storlek på TV ska jag använda?

• Matchresultat

• Toppspelare

Hur kan jag få URL:en?

Webbadressen är byggd på följande sätt: https://display.playtomic.io/ >>> + Club Tenant id, du kan hitta den i navigeringsfältet i din webbläsare när du surfar på någon av sidorna som är en del av Playtomic Manager (sekvens av siffror och bokstäver efter “tid=”

Hur många banor visas i displayen?

Som standard visar displayen 4-5 banor åt gången, roterande mellan alla banor med några sekunders mellanrum. Vi aktiverar ändå möjligheten att visa ett fast antal banor.

För att använda den här funktionen behöver du bara lägga till i URL-länken:

?court_number=10 >> (antal banor)

Klubbägaren kan också filtrera banorna i displayen efter typ av sport. I det allra sista fallet bör URL-länken ändras till:

&sports=PADEL >> (sport ID)

Vilka bokningar visas i displayen?

För närvarande visar vi endast de bokningar som gjorts i Playtomic-appen/websidan av användarna. När det finns en bokning som gjorts manuellt av klubben kommer displayen att visa “privat bokning”

Vilka användare visas i displayen?

Vi tror att data är nyckeln för de mest framgångsrika managers, det är därför vi alltid uppmuntrar alla klubbägare att be sina spelare att lägga till vem de spelar med varje match.

Playtomic Display kommer att visa bilder och namn på alla spelare som lades till i bokningen. Om användaren som gjorde bokningen inte lade till resten av spelarna kommer de att visas som “gäster”

Oroa dig inte för GDPR, vi har redan förstått det och det ingår i våra juridiska villkor som varje användare accepterade när de slutförde sin registrering i appen.

Vilken storlek på TV ska jag använda?

Vi anser att en optimal storlek på TV:n är 42-tums och uppåt. Allt beror på var du är när du installerar TV:n och hur långt ifrån användaren kommer att se den.

Matchresultat

När matchen är spelad kan användaren ladda upp poängen i appen. Genom att ladda upp poängen kommer varje spelarnivå att skiftas.

Snart kommer vi att lansera “klubbrankingen” som kommer vara avgörande för de mest konkurrenskraftiga spelare när poängen laddas upp.

Toppspelare

På höger sida av displayen la vi till klubbens “toppspelare”. Det här är de användare som spelat flest gånger i den klubb under de senaste 30 dagarna. Denna informationen uppdateras automatiskt.