Hur man reserverar en bana för en match
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Matcher i Playtomic hanteras oberoende av systemet, som kommer att reservera eller ta bort banan enligt vissa regler relaterade till antalet deltagare och tiden som återstår till matchstart.

Vilka är dessa regler? Kolla in den här artikeln för mer information.

Banor tilldelas som standard i alternativet “autovälj” men du kan flytta reservationen i kalendern om du vill tilldela en specifik bana till en match.

⚠️Tänk på när du flyttar en bokning kan du få detta pop-meddelande om din bana har andra priser:

Dessutom, om en spelare inte kan boka en match via App/webbplatsen, kan du blockera en match för en viss spelare så att den inte är bokningsbar i appen.

Det här alternativet rekommenderas vanligtvis inte! Det är alltid bäst att dela länken med spelaren så kan de registrera sig själva, men det kan vara intressant att veta att detta alternativet finns.

1. Gå till matcher, välj sedan filtret längst upp till höger, klicka på alternativet utan spelare och sedan på visa resultat:

2. Välj sedan matchen och klicka på lägg till bana. Du kommer att se följande pop-meddelande och du måste klicka på bekräfta.

3. Nu kommer systemet att varna dig enligt följande:

Om du klickar på bekräfta kommer matchen att visas i kalendern som obetald och den kommer att synas i appen som att den ska betalas.

Spelaren kan nu boka och dela i appen och om de vill, länka via Whatsapp eller sociala medier för att hitta fler spelare: find more players

🚨 Kom ihåg att om denna match har infogats manuellt kommer den inte att avbrytas automatiskt om det inte finns tillräckligt många spelare registrerade!