Onlinebetalningar med Stripe

Enklare än någonsin att ta emot dina onlinebetalningar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna hantera onlinebetalningar samarbetar Playtomic med Stripe, ett erkänt företag som främst erbjuder betalningshanteringsprogram och applikationsprogrammeringsgränssnitt för e-handelswebbplatser.

Eftersom det är viktigt att hålla koll på betalningar och återbetalningar för spelare och klubbar behöver vi en plattform som tillåter oss att ständigt kontrollera pengaflöden från båda håll: därför är det obligatoriskt för klubben att skapa ett Stripe Connect-konto; på detta sätt kommer din klubb att kunna ta emot utbetalningar från Playtomic var 15:e dag.

⚠️ Om du redan har ett Stripe Connect-konto, använd bara den e-postadress du redan registrerat dig med så finns möjligheten att länka Playtomic Manager till ditt konto.

STEG FÖR ATT SKAPA ETT STRIP CONNECT-KONTO

1. Första steget, du kommer att bli ombedd att ange ett mobiltelefonnummer (inte trådtelefon, eftersom du kommer att få ett textmeddelande) och en e-postadress; på följande skärm måste du svara på den sexsiffriga verifieringskoden du fick i textmeddelandet.

2. För det andra behöver Stripe information om ditt företag: land där det är registrerat och typ av verksamhet (enskild person, företag, ideell verksamhet). I de två sista fallen bör du också välja en affärsstruktur (ex. Privat företag).

3. Sedan är det dags att ange ditt företagsnamn, ditt registreringsnummer (denna artikel varierar från land till land, men oroa dig inte, Stripe ger dig mer information), registrerad företagsadress och webbplats.

4. Stripe kräver även uppgifter om företagets ägare, som bör vara en person som äger minst 25 % av verksamheten och ingår i styrelsen. I synnerhet krävs följande information:

• För- och efternamn

• Födelsedatum

• Adress

Om ditt företag har mer än en ägare bör uppgifter om alla av dem anges.

1. Sammanfattningsvis, sista informationen som behövs är bankkontonumret (IBAN), för att veta vart man ska vidarebefordra onlinebetalningar som tas emot på Playtomics app och betalas ut varannan vecka.

Slutligen kommer en sammanfattning av den givna informationen att ges, du behöver bara klicka på den gröna knappen Nästa för att slutföra processen.

⚠️ I vissa fall kan Stripe begära ytterligare verifiering av informationen som tillhandahålls om ägaren eller klubbens adress. E-postmeddelanden har samma struktur som bilden nedan. I det här fallet skulle ett enkelt identifieringsdokument eller en räkning vara tillräckligt för att slutföra processen.