Release-opmerkingen voor juni in de Playtomic Manager
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Annuleer het lidmaatschap van een gebruiker via Playtomic Manager

Makkelijk te managen lidmaatschappen via je Stripe account in één klik!

Managers kunnen het lidmaatschap per direct cancelen, ervoor kiezen om de resterende pro rata betaling terug te betalen (berekend door het systeem) of om niet terug te betalen

Zoek op klantnaam in de betalingslijst

Met behulp van de filters kunt u zoveel opties selecteren of deselecteren als u nodig heeft

De boekingstoegangscode is nu beschikbaar via internet

Als een gebruiker een baan heeft geboekt via playtomic.io of een boeking controleert via playtomic.io, en de boeking is gemaakt in een club met toegangscontrole, kunnen ze vanaf daar de boekingstoegangscode controleren Mijn account > Mijn boekingen > Aankomende.