Terugkerende online betalingen voor cursussen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om regelmatig online te betalen voor cursussen met behulp van een automatische betalingsfunctie

Rosa avatar
Geschreven door Rosa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanaf nu kunnen cursisten hun cursusgeld automatisch maandelijks betalen 🦾

Terugkerende online betalingen

Vanuit de Playtomic Manager moet je:

1. Een cursus maken

2. Ga naar het gedeelte Deelnemers en klik op Deelnemer toevoegen

💡 Zodra je een speler hebt toegevoegd, krijgen ze een melding om zich in te schrijven voor de cursus in de Playtomic App. Door hun betalingsgegevens toe te voegen, worden de cursusrekeningen automatisch op de eerste dag van elke maand betaald.

Hoe de betalingen van een gebruiker controleren

1. Navigeer naar het deelnemersgedeelte van de cursus.

2. Klik op een specifieke deelnemer en onder het tabblad Facturering zie je alle betalingen voor elke maand.

Het abonnement stopt automatisch wanneer de cursus eindigt.

F.A.Q

• Wanneer wordt de deelnemer gefactureerd?

• Automatische betalingen vinden plaats op de eerste dag van elke maand om 8 uur 's ochtends.

• Kan de deelnemer ter plaatse betalen?

• Ja, als de deelnemer geen creditcard toevoegt in de app, kunnen ze elke maand in de club betalen en zal de club het ter plekke als betaald markeren.

• Als een speler een actief online abonnement heeft, kan hij dan ter plekke betalen?

• Nee, een deelnemer met een actief online abonnement kan niet ter plaatse betalen voor toekomstige maanden. Ze kunnen echter wel ter plekke betalen voor achterstallige maanden of mislukte betalingen.

• Welke betaalmethoden kunnen worden gebruikt voor het abonnement?

• Creditcard of bankpas.

• Kan de club geld teruggeven voor online betaalde kosten?

• Nee, het systeem staat geen restitutie toe van online betaalde kosten. De club zal de restitutie handmatig moeten uitvoeren.

• Als de cursus in de toekomst start, wanneer wordt het eerste bedrag dan in rekening gebracht aan de deelnemer?

• De eerste kosten worden in rekening gebracht wanneer de deelnemer de creditcard toevoegt.

• Als de cursus al is begonnen, wanneer wordt de deelnemer dan gefactureerd?

• Wanneer de deelnemer de creditcard toevoegt, wordt het bedrag voor de huidige maand in rekening gebracht.