Hoe spelers toevoegen/verwijderen in een open wedstrijd
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deelnemer toevoegen aan een open wedstrijd

Managers kunnen ook gemakkelijk spelers toevoegen aan een wedstrijd in Playtomic Manager desktop of Playtomic Manager mobiel.

Om dit te doen:

1. Klik op de wedstrijd in het schema

2. Klik op"Deelnemer toevoegen".

3. Kies de betaalmethode (Betalen in de app of Betalen met Portemonnee)

Wanneer spelers worden toegevoegd door de manager, zullen ze een push notificatie ontvangen op hun telefoon en dan zullen ze in staat zijn om hun vergoeding direct online te betalen vanuit de Playtomic app.

Als de speler zijn contributie niet online betaalt, zal het systeem een schuld tegen hem/haar creëren waardoor hij/zij de app niet kan gebruiken totdat hij/zij zijn/haar schuld heeft betaald.

Bij Playtomic-wedstrijden is er geen mogelijkheid om de contributie op de club te betalen, maar alleen met een creditcard of portemonnee. Daarom zijn de manager en de andere deelnemers altijd verzekerd van de aanwezigheid van elke geregistreerde speler.

Verwijder een speler uit de open wedstrijd

Om een speler gemakkelijk uit een wedstrijd te verwijderen:

1. Ga naar de wedstrijd vanuit het schema

2. Klik op de 3 puntjes naast de naam van de speler en druk op Verwijder deelnemer

BELANGRIJK:

Als de speler die je wilt verwijderen, is toegevoegd en betaald door een andere speler met behulp van defunctie"Voeg mijn partner toe", dan zul je beide deelnemers verwijderen en terugbetalen. Er wordt een waarschuwing weergegeven voordat je verder kunt gaan.