Adminfuncties
Een beheerdersrol toevoegen/wijzigen

Met Playtomic Manager kunt u beslissen welke rechten u aan een nieuwe beheerder geeft.

Rosa avatar
Geschreven door Rosa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aangepaste machtigingen voor een naadloze ervaring

Ontgrendel het volledige potentieel van Playtomic Manager door machtigingen op maat te maken voor je nieuwe beheerders. Met deze functie kun je de toegangsniveaus nauwkeurig afstellen, zodat elk teamlid precies de juiste mate van controle heeft.

Navigeren door het dashboard

Let op: In eerste instantie kan alleen de eerste beheerdersrol die is ingesteld voor de Club toegang krijgen tot en navigeren in het Dashboard gedeelte.

Een nieuwe beheerdersrol maken

Volg deze stappen:

1. Blader naar Instellingen > Beheer administrators > Nieuwe administrator

• Duik erin en vul de verplichte velden in.

Machtigingen aanpassen

Selecteer of deselecteer de gewenste opties in de lijst Machtigingen.

Bekijk dit artikel om alle toestemmingen volledig te begrijpen.

⚠️ Vergeet niet op "Aanmaken" te klikken voordat je de pagina verlaat om deze wijzigingen in het geheugen van het systeem te etsen.