Klanten, Categorieën, Memberships en Wallets
Wallets
Hoe kunt u club- of Merchant wallet importeren?

Hoe importeer ik Merchant- of Club wallet-saldo's?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het eerste waar we rekening mee moeten houden bij het importeren van Club wallets in Playtomic Manager is dat klanten en wallets van te voren moeten zijn aangemaakt in het systeem.

Als u dit nog eens wilt nakijken, kunt u hier of hier klikken

Het tweede waar we rekening mee moeten houden bij het importeren van een wallet-

saldo is dat het vereiste bestandsformaat CSV is (Comma-Separated Values).

Hieronder kunt u zien welke essentiële informatie u nodig heeft en met welke parameters u rekening moet houden:

• Email*: email van de gebruiker.

• Wallet_name*: de wallet moet al in de software zijn aangemaakt voordat het saldo naar een gebruiker wordt geïmporteerd en moet exact overeenkomen met de naam van de wallet.

• Wallet_balance*: saldo dat we willen importeren. Hier moeten we een paar dingen overwegen:

• Het decimaalscheidingsteken moet een komma (,) zijn en geen punt (.)

• Wat echt belangrijk is zijn de Merchant Wallet bewegingen, daarom kunnen we correctieve bewegingen importeren op spelerwallets die al in het systeem staan.

🚨 LET OP: de velden met een * hierboven zijn verplicht een negatief saldo kan niet worden geïmporteerd.

Hier kunt u een korte video bekijken hoe u een enkelvoudige wallet importeert:

Of een meervoudige wallet:

⚠️ Wanneer de import voltooid is, zal het systeem u waarschuwen als u een onjuist veld hebt gedownload. Als u teruggaat naar de lijst Imports, ziet u mogelijk de onderstaande melding:

Om te controleren waar de fout over gaat klikt u op het rechter icoontje Download error rijen en u zult een commentaar zien als volgt: