Klanten, Categorieën, Memberships en Wallets
Klanten
Hoe importeert u gebruikers in Playtomic Manager

Gebruikers importeren in Playtomic Manager

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het eerste waar we rekening mee moeten houden bij het importeren van gebruikers in Playtomic Manager is dat er een Excel document moet worden aangemaakt met alle informatie.

Het tweede ding om te overwegen is het vereiste bestandsformaat: CSV (Comma-Separated Values). Hieronder ziet u de essentiële informatie die u moet verstrekken en enkele parameters waar u op dient te letten:

• Name*: naam van de gebruiker.

• Email*: email van de gebruiker.

• Phone_number: telefoonnummer van de gebruiker. Het moet het voorvoegsel bevatten.

• Geslacht: geslacht van de gebruiker: mannelijk of vrouwelijk

• Geboortedatum: geboortedatum van de gebruiker. Hier moeten we het volgende datumformaat respecteren JJJJ-MM-DD

• Category_name: de categorie moet al in de software zijn aangemaakt vóór het importeren en moet exact overeenkomen met de naam ervan. Indien u dit nog eens wilt nakijken, klik dan hier.

• Category_expires: is de vervaldatum van de gebruikersvoordelen. Hier moeten we het datumformaat JJJJ-MM-DD respecteren en niet vergeten dat deze datum niet vroeger mag zijn dan de huidige datum.

LET OP: velden met een * zijn verplichte velden.

Hieronder kunt u hier een korte video bekijken hoe u gebruikers kunt importeren. In dit geval zult u zien dat als een veldnaam niet is opgenomen, het systeem u zal vragen om deze handmatig toe te voegen voordat de import wordt voltooid: