Aktiviteetit, valmennukset, turnaukset, liigat ja ottelut
Valmennukset
New in Playtomic Manager: Kids Academy đŸš€đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘§â€đŸ‘Š
New in Playtomic Manager: Kids Academy đŸš€đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘§â€đŸ‘Š
Rosa avatar
TekijÀ: Rosa
PĂ€ivitetty yli viikko sitten

We are thrilled to announce an exciting enhancement that will revolutionize your

Olemme innoissamme ilmoittaessamme jÀnnittÀvÀstÀ parannuksesta, joka mullistaa kokemuksesi Playtomic Managerin kanssa - Kids Academy.

Uusi osio nimeltÀÀn "PerheenjÀsenet" asiakasprofiilin alla antaa sinulle mahdollisuuden lisÀtÀ lapsia Akatemian kursseillesi ja linkittÀÀ heidÀt vanhempiinsa ilmoittautumista, maksunhallintaa ja paljon muuta varten.

Uuden perheenjÀsenen luominen

Siirry asiakasprofiiliin pÀÀvalikon asiakkaat-kohdasta. Klikkaa valittua asiakasta, ja uusi ikkuna avautuu neljÀnnellÀ vaihtoehdolla nimeltÀÀn "PerheenjÀsenet":

• Klikkaa sinistĂ€ painiketta "LisÀÀ perheenjĂ€sen":

• Kirjoita uuden perheenjĂ€senen nimi manuaalisesti (suositeltavaa lisĂ€tĂ€ heidĂ€n ikĂ€nsĂ€). ÄlĂ€ unohda klikata "Tallenna" kun olet valmis sĂ€ilyttÀÀksesi tekemĂ€si muutokset:

💡 Asiakasprofiilia EI luoda, kun lisÀÀt uuden perheenjĂ€senen. Sinun on etsittĂ€vĂ€ perheen pÀÀjĂ€senen nimen perusteella.

Ilmoittautuminen kursseille

Kun uusi perheenjÀsen on asetettu, voit ilmoittautua hÀnet kurssille.

• Siirry pÀÀvalikkoon Akatemia, klikkaa Kursseja ja valitse sitten haluamasi kurssi.

• Klikkaa Osallistujia ja sitten sinistĂ€ painiketta "LisÀÀ osallistuja".

​TÄRKEÄÄ: Etsi pÀÀkĂ€yttĂ€jĂ€n nimi. Kun se löytyy, valitse hĂ€net ja rastita sitten vaihtoehto "LisÀÀ perheenjĂ€sen" ✔. Valitse lopuksi haluttu perheenjĂ€sen:

• Klikkaa Tallenna sĂ€ilyttÀÀksesi tehdyt muutokset!

Maksujenhallinta sovelluksessa (vain pelaajat)

Toistuvan kuukausimaksuvaihtoehdon sisÀltÀville kursseille pÀÀtilinhaltija voi suorittaa maksut perheenjÀsenilleen sovelluksen kautta. Kuitenkin kertamaksuisia kursseja ei voi kÀsitellÀ sovelluksessa.

Sovelluksessa pÀÀtilinhaltija voi tarkistaa kurssit ja niiden oppitunnit. TÀmÀ tieto on nÀhtÀvissÀ "Luokat - Omat luokat" -osiossa, jossa suodatin mahdollistaa vain kurssien nÀyttÀmisen.

Maksujenhallinta Playtomic Managerista (vain seurat)

Jokaisessa kurssissa voit nÀhdÀ, onko tÀmÀ uuden perheenjÀsenen ilmoittautuminen maksettu vai ei:

Muista kuitenkin, ettÀ kaikki maksutiedot rekisteröidÀÀn ja liitetÀÀn pÀÀasiakkaaseen, joka ottaa vastuun taloudellisista nÀkökohdista. TÀmÀ varmistaa selkeÀn ja jÀrjestetyn maksuprosessin, ja mahdollistaa maksuhistorian tarkastelun maksuluettelossa:

Vastasiko tÀmÀ kysymykseesi?