Uusi Kurssit- ominaisuus Playtomic Managerissa
Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Playtomic aktiivisesti muuttaa sekä parantaa käyttökokemustasi Managerissa, ja nyt lisäämme uuden paljon kysytyn ominaisuuden!

Käydään ensin läpi kaikki uudet saatavilla olevat vaihtoehdot, ja miten voit organisoida niitä klubillasi:

1️⃣ Yksityiset valmennukset

Nämä näkyvät pelaajille sovelluksessa, mutta niitä voi hallita ja muokata vain Managerin kautta, ensimmäisessä versiossa (pelaajat eivät voi maksaa, varata tai peruuttaa yksityistuntia vielä sovelluksessa). Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka yksityiset valmennukset toimivat.

2️⃣ Avoimet valmennukset

Avoimet valmennukset näkyvät sovelluksessa, ja pelaajat voivat liittyä sekä maksaa sovelluksessa. Saat lisätietoja täältä.

3️⃣ Kurssit

Nämä ovat tunteja jotka, jotka jatkuvat kuukausien ajan. Tässä artikkelissa alempana selitämme, miten ne toimivat.

Mikä muuttuu Playtomic Managerissa?

1️⃣ 'Kurssit' ja 'Valmentajat' - osiot, on siirretty uuden ''Akademia'' kohdan alle. Tämä löytyy vasemmalta valikosta.

2️⃣ Kurssit on löytyy nyt uudella nimellä 'Avoimet valmennukset', (Akademia kohdasta)

Uudella Akademia sivulla voit myös:

• Luoda uuden kurssin

• Lisätä/muuttaa/peruuttaa tunnin

• Lisätä tai poistaa pelaajan

Mutta ei hätää! Klikkaa alhaalta, ja löydät lyhyitä informatiivisia videoita, jotka selittävät kaikki vaihtoehdot.

💬 Jäikö sinulla kysyttää? Ei huolta! 😊 Voit ottaa meihin yhteyttä chatissa!