Lokakuun julkaisuhuomiot Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

1️⃣ Värin mukauttaminen

Esittelemme uusia mukautettavia värivaihtoehtoja aikatauluusi, jotka mahdollistavat ulkoasun henkilökohtaistamisen oman tyylisi ja mieltymystesi mukaisesti. Tämä parantaa visuaalista houkuttelevuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

[animate output image]

2️⃣ Näytä helposti yksityiskohtainen tieto uusista varauksista yhdellä silmäyksellä

Jokaisessa varauksessa näet värikoodin ja kuvakkeet, jotka edustavat varattuja aikataulukohtia, sekä varauksen nimen, alkamis- ja päättymisajat, mustan merkin maksamattomille tai osittain maksetuille varauksille, mustan pisteen merkinnöille ja valokuvan valmentajasta tietyille tunneille; lisätietoja, kuten varauksen tyyppi, tapahtuman nimi (toistuville varauksille), valmentajan läsnäolo, osallistujien tiedot, maksun tila ja raidoitettu tausta maksamattomille tai osittain maksetuille varauksille, saa näkyviin hovsaatolla.

[animate output image]

3️⃣ Kaupan moduuli (ei saatavilla perusplanilla) - TULOSSA PIAN!

Tuotteet ja myyntipiste MVP: Tuotteiden asettaminen ja järjestäminen ennalta määrätyissä luokissa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Helpota paikan päällä tehtäviä myyntejä käyttämällä Myyntipiste-välilehteä, seuraa myyntiä ja käytä myyntihistoriaa vaivattomasti.

4️⃣ Toistuville sarjoille automaattinen hintalaskenta

Sovellus tarjoaa nyt automaattisen hintalaskentatoiminnon varauksia tehdessäsi, ottaen huomioon kaikki valitsemasi lisäpalvelut tai ominaisuudet. Sinulla on myös mahdollisuus jakaa maksut, mikä tekee kulujen jakamisesta ystävien tai kollegoiden kanssa kätevämpää.

5️⃣ Kuukausittaiset kurssit sovelluksen kautta

Uuden parannuksen myötä voit nyt tarjota kuukausittaisilla toistuvilla maksuilla perustettuja kursseja suoraan sovelluksen kautta ja automatisoida niiden maksun.

Tällä tavalla varmistat, ettei enää ole kuukausittaista akatemiavelkaa, koska järjestelmä automatisoi maksut joka kuukausi.

[animate output image]

6️⃣ Salli pelaajien peruuttaa kurssille osallistumisensa sovelluksen kautta

Oletusarvoisesti tämä vaihtoehto on pois päältä. Kuitenkin Akatemiassa on uusi ominaisuus, joka mahdollistaa administraattoreille sen aktivoimisen, antaen pelaajille mahdollisuuden peruuttaa osallistumisensa sovelluksen kautta, ja tarjoten mahdollisuuden asettaa tietyn ajan etukäteen.

Lisäksi, kun pelaaja peruuttaa osallistumisensa verkossa, se laukaisee ilmoituksen valmentajalle, ja seura voi halutessaan aktivoida ilmoitukset myös administraattorille

[animate output image]

7️⃣ Lisää kumppanini (Sovellus)

Pelaajat voivat nyt parantaa kokemustaan lisäämällä kumppaninsa tai ystävänsä varauksiinsa "Lisää kumppanini" -ominaisuuden avulla. Tämä varmistaa, että molemmat voivat nauttia palvelujemme eduista yhdessä.