Maaliskuun uutuudet Playtomic Manager -ohjelmistossa
Päivitetty yli viikko sitten

Uudistunut varauksen näyttö

Uudistus auttaa säästämään aikaa varauksen teossa ja sen muokkaamisessa

Mitkä ovat tärkeimmät uudistukset?

• Jokaiselle pelaajalle on nyt oma helpommin muokattava rivi, jossa näkyy hinta ja maksun tila.

• Pelaajan tai koko varauksen maksun tilaa voidaan muokata yhdellä painalluksella.

• Uusi yksityiskohtaisempi viesti varauksen "vedä ja pudota" -toiminnossa.

Kurssille osallistujan poistaminen

Uudessa versiossa on mahdollista ohjelmoida kurssin osallistujien poistuminen: siirry kurssiin, avaa osallistujalista ja muokkaa rekisteriin merkittyä kurssin lopetuksen päivämäärää. Kurssin osallistuja poistetaan automaattisesti tämän päivämäärän jälkeisiltä tunneilta.

Vinkki

Tiedätkö, mitä meidän asiakaspalvelumme tiimiltä eniten kysytään?

Sinun ei tarvitse odottaa, että vastaamme chatin kautta, tai että palaamme asiaan maanantaina. Voit katsoa usein kysyttyjä kysymyksiä ja auttaa itse pelaajiasi milloin tahansa. Klikkaa alta ja tallenna linkki!